Vissa åldras inte..

24 05 2016
IMG_0812

Benny Pettersson 71, Kalmar och vår vd Niklas Torebring.

Jag lärde känna Benny Petterson, redan under 80- talets första början. Sedan har vi gjort mycket affärer under årens lopp. För några år sedan lämnade Benny över sitt dåvarande företag och startade upp ett nytt bolag. För mig som nästan ”växt upp” i företagsvärlden tillsammans med Benny, var det riktigt roligt att mötas idag. Det finns inga säljare kvar i min ålder, som var med när jag började, alla är borta nu, utom Benny.

Före det att Benny kom till oss på jobbet idag, googlade jag för att se, om jag skulle känna igen honom. Det var exakt samma Benny som på 80- talets början, inte ett hårstrå mer eller mindre. Vissa personer åldras inte! Från och med idag är vi med i den branschförening som finns och som Benny nu är ordförande i. På bilden överräcker Niklas det påskrivna avtalet. Tack för ditt besök Benny, minnena är många och arkiverade.


Åtgärder

Information

6 responses

25 05 2016
Kors och Tvärs

Låter lite orättvist. Här om dagen när jag såg mej i spegeln, fick jag en tydlig bild tillbaka på min gamla farmor ….
Kram

25 05 2016
Matts Torebring

Det kort som Håkan, Caravan Club, tog på mig säger väl allt. Mer gubbig kan jag inte bli. Kram

25 05 2016
Lennart

Roligt när människor får vara friska och pigga!

Kram

25 05 2016
Matts Torebring

Många håller sig väldigt ungdomliga, långt upp i åren idag. När pappa var femtio, var han jättegammal. Kram

25 05 2016
Rolle o Carina

Han har nog haft ett lätt jobb och inte jobbat skift! 🙂

Ha det gott….RegnKram

25 05 2016
Matts Torebring

Det kan nog vara så. I alla fall så länge jag har känt Benny, har han nog mig veterligen, bara gått i skift på golfbanan. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: