Kosta Outlet

14 05 2016
IMG_8693

Inte speciellt många bilar på parkeringen.

Vi sov en god sömn på stora parkeringen till Kosta Outlet. Detta trots att vi stod helt ensamma. När vi googlade såg vi, att ”kommunen kört bort husbilarna från parkeringen”. Detta på grund av att campingen fick så få gäster. Vi stannar kvar här och sover i alla fall.

Jag har inte svårt att gå i varuhus om jag vet att jag behöver något. Jag var på jakt efter ”snygga” 3/4 byxor. Tidigare har jag köpt en märkeskostym här, till jättebra pris. Jag älskar den och kvalitén.

IMG_8697

Så här har jag sett Birgitta större delen av dagen.

Jag gissar, att till skillnad från de flesta kvinnor, får jag puffa på Birgitta att handla kläder. Vi vet dock inte vad som hänt på storleksfronten på kläder. Storlekar som vi haft i flera år, är plötsligt för små. (Vi har inte lagt ut, tvärtom)

Birgitta var i provhytten i timmar. Jag bar dit allt tänkbart som jag trodde hon skulle gilla och som jag tyckte var snyggt.

IMG_8698

Själv fastnade jag i Herravdelningen

Här kan man köpa den finaste märkeskostym för bara några få tusenlappar. Efter en stunds funderingar slog jag till och köpte en kostym till. Hur gick det med byxorna, jo jag gick ut med sex par.

IMG_8690

Första lasset med hem.

Nästan att vi kan tävla med dem som handlar mycket i Ullared. Detta var ”första lasset” med bärkassar hem.

IMG_8692

En megastor smörgås följde med hem.

Vi köpte med oss var sin megastor macka. Nästan en hel middag, pannbiff, stekt ägg, gurka och sallad. Allt för 49:- styck!

IMG_8696

Vi gick tillbaka och köpte två jättevåfflor med mjukglass.

Jag sov en halvtimma i husbilen efter första rundan. Sedan gick vi tillbaka och köpte en megastor våffla med mjukglass. För 20:-! (En kopp kaffe kostar bara 15:-)

Ska vi gå en runda till i butiken? sa jag till Birgitta. Jag kände på mig att Birgitta ville ha lite till, som hon inte hittade på förmiddagen. Det blev ytterligare var sin stor kasse med hem.

IMG_8701

Efter 2:a rundan blev det en öl i solskenet.

Det är andra gången vi storhandlar här. Vi fick så mycket service och hjälp från en beundransvärd personal. När jag köper en kostym, måste jag ha en större kavaj och mindre byxor, vilket inte alltid är så enkelt. ”Inga problem, det löser vi”, fick jag till svar.

Vi inhandlade bara kläder, men det finns så otroligt mycket mera. Res hit, men ta god tid på er!


Åtgärder

Information

8 responses

15 05 2016
Kors och Tvärs

Nog är det roligt att handla och är det dessutom kvalité till bra pris är det extra kul. Det får bli en tur dit 🙂
Kram

15 05 2016
Matts Torebring

Till och med jag stortrivdes. Kända märkesvaror, jättebra service och jättebra priser. Klädstorlekarna förvånar dock, så mycket ursnyggt fast inte i våra storlekar. Längst upp till höger om barnavdelningen, finns en ganska ny butik med större storlekar. Ett bra tips att åka hit. En stor pingstkram

15 05 2016
nils-åke hansson

”kommunen kört bort husbilarna från parkeringen” jag tror inte att det gynnar campingen folk åker till andra platser och stannar över natten.
Vist finns det mycket att titta på och handla i Kosta

15 05 2016
Matts Torebring

Helt rätt, jag delar din uppfattning. Campingen måste istället göra bra saker och låta tala positivt om sig i stället. Jag har inte ens hittat en egen hemsida dit. Inte konstigt att de de har få gäster.

15 05 2016
Rolle o Carina

Verkar vara ett bra inköpsställe Matts,lär besökas framöver! 🙂
Tur ni har stor Bobil med garage och bra lastvikt!

Ha det gott o njut….Varm PingstKram

15 05 2016
Matts Torebring

Om ni inte varit i Glasriket tidigare, så har ni en veckas sysselsättning här. Kosta Outlet är en höjdare med 1:a sorteriing av märkeskläder till kanonpriser. Välkomna till Småland i sommar.

15 05 2016
Lennart

Bra när man hittar det man behöver!

Kram

15 05 2016
Matts Torebring

Nu fyllde jag en plastsäck med avlagda kläder när vi kom hem. Nytta med nöje. Kram,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: