Europa i sorg

22 03 2016

Skärmavbild 2016-03-22 kl. 19.49.13

Ondskan kommer så nära inpå idag. Den griper tag! Visst blir vi oroliga! Vi har åkt så många gånger utanför Bryssel, vi åker med flygplanen strax över husbilstaket i Frankfurt och i Paris. Nu slår ondskan till igen. Det är så nära nu!

Jag formligen älskar alla människor som är goda och glada, men hatar ondskan ännu mera. Jag har inte rätt att fördöma människor, men jag fördömer deras handlande. Jag kan inte förstå människor som själ, mördar, krigar och förstör för andra. Jag tittade på You Tube när man avrättar ungdomar! Den minnesbilden kommer aldrig att lämna mig.

Jag är inte överraskad av det som sker. Jag läser min Bibel varje dag och vet att detta skall komma. Detta är bara början! I helgen slogs alla större nyhetssajter ut. Varför? Någon vill tysta det fria ordet vi har. För 4000 år sedan skrevs Välsignelsen in i 4:e Moseboken 6:24-26. Jag skulle vilja ta alla medmedmänniskor i hand och sjunga den tonsatta texten, Herren välsignar dig och bevarar dig…

 


Åtgärder

Information

6 responses

23 03 2016
lennartolovsson

Fruktansvärt att vi inte kan få leva fredligt i ett öppet demokratiskt samhälle.
Människan förgör sig själv.

Kram

23 03 2016
JoY

Det är förskräckligt det som händer och det onda kommer närmare oss också.
Kram

23 03 2016
Deciree

Faktiskt väldigt otäck det som händer. Men vi måste leva medan vi lever o inte låta oss skrämmas av detta. Mitt hjärta slår extra för dom drabbade och dom oskyldiga som fått sätta livet till för dessa vansinnes handlingar…..Kram

23 03 2016
Lars Permelin

Jag tycker också att det är förfärligt och kan inte förstå människor som spränger sig själva för att skada så många andra oskyldiga som möjligt. Jag tycker att det dags för politiker och ledare att på allvar ta tag i IS-frågan och faktiskt göra något åt terrorismen. Prat och vackra ord hjälper inte.

24 03 2016
Helena FREEDOMtravel

Man är ju orolig för utvecklingen förstås. Högre säkerhet hjälper ju bara på ett viss plan (och bara till en viss gräns). Man skulle ju vilja få bukt med problemet tidigare, så att människor faktiskt inte vill göra såna här saker. Men det känns som att världen är för komplex och för orolig… Men sluta resa ska vi inte göra! Och jag såg faktiskt en infografik över terrorism i Västeuropa från 70-talet och framåt, och det var mycket mer dödsfall i terrorism på de tiden trots allt…

24 03 2016
Rolle o Carina

Usch vad vi hatar ondska o terror!

Glad Påsk er iaf fr oss i Värmen

Varm Solkram på er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: