Oj, vilken 20- årsdag det blev!

2 10 2015
Strax före klockan 7 var tårtan framdukad

En kvart före klockan 7  idag var tårta & kanelbullar framdukade.

Vi firade 20 år idag, sedan vi startade om Torebrings och gick ”Back to basic” i oktober 1995.. Nästan helt otrolig resa som jag varit med om under mina 39 år företaget. Idag firade vi bara de sista 20 åren. Nästa år lägger vi till de 19 åren före och då kommer vi att fira 40 år.

Några tittar i gamla dokument & bilder

Några tittar i gamla dokument & bilder

Vår personal bläddrar och skrattar över reklam och gamla foton.

Idag blev jag skogsägare

Idag blev jag ”skogsägare”.

i TRE hela år har jag kämpat för att få köpa granntomten på norr. Skogen pinar ut min trädgård och jag har drunknat i löv. Vid två tillfällen har jag varit på G, att sälja huset vi bor i, på grund av alla löv, som singlar in till mig. Jag har mött välvilja för att få köpa tomten, men alla har skakat på huvudet inför problemen. Fyra dödsbon, 1986, 1992, 2013, & 2014 står som ägare, men utan lagfart. Det har inte varit lätta bitar att lösa. Idag på min 20 årsdag, kunde jag föra över köpeskillingen. Om ni bara visste hur glad jag är.

Ett stort Tack till vår dotter, som är framgångsrik advokat. Utan henne är det tveksamt om det gått att lösa problemen.

Idag har jag startat en enskild firma

Idag har jag startat en enskild firma

I går kväll kunde Birgitta & jag tillsammans elektroniskt, registrera en ny enskild firma. Vad detta kommer att innebära, kommer jag förhoppningsvis återkomma till många gånger och i olika former. Lite hemligstämpel ännu.

I dag har jag erlagt köpeskilling för skogstomten på norr

I dag har jag erlagt köpeskilling för skogstomten på norr.

Varenda buske och träd skall jag avverka, utom två gigantiskt stora tallar. Det bara kliar i fingrarna att få starta motorsågen igen. Jag skall bygga ett garage till vår husbil till att börja med, men sedan skall jag skapa en vacker ”park”. Vår nuvarande tomt ger inte utrymme att bygga mera på.  Redan i eftermiddag träffade jag min gode vän Stig, som är arkitekt. Nu sitter han hemma och ritar åt mig.

Vi lämnade allt hemma i afton och åkte till Östanå i Vetlanda

Vi lämnade allt hemma i afton och åkte till Östanå Camping i Vetlanda

Att så mycket positivt kan hända på en och samma dag, känns nästan helt overkligt.


Åtgärder

Information

19 responses

2 10 2015
Henrik Alm

Kul, det kommer följas fullt ut!!! Jag älskar stora garage Mvh Alm
o Nöjd

2 10 2015
Matts Torebring

Ja, garaget kommer att bli stort, rymligt och annorlunda. Jag skulle kunna hälsa från Björk, Asp, Gran, Tall & Rönn (Alm finns inte) att vi är riktigt Nöjda och glada.

2 10 2015
Lennart

Det kommer att bli ännu finare!

Jag har en registrerad firma: Löftet-lo, vilande!

Kram

2 10 2015
Matts Torebring

Du kommer med all säkerhet på besiktning så småningom. Kram

2 10 2015
NillaS

Va roligt 😊 grattis 🎉🎂🎈

3 10 2015
Matts Torebring

Tack, tack, kanske kommer du också på besiktning senare, vem vet. Må väl

3 10 2015
NillaS

Det måste vi ju absolut göra 😄🔆

2 10 2015
Lars Permelin

Vilken härlig fredag med jubileum, fest och lyckat köp – grattis!

3 10 2015
Matts Torebring

Tack Lars, det var en nästan overklig fredag, så mycket positivt. Må väl

3 10 2015
Anki

Grattis både till jubileum och köpet av granntomten!
Kram

3 10 2015
Matts Torebring

Tack, tack Anki, jag kommer att återkomma till tomten många gånger.Kram

3 10 2015
Helena FREEDOMtravel

Härligt! Grattis igen!

3 10 2015
Matts Torebring

Tack, tack, fortsättningen hoppas jag blir något i stil med er husbåt, men lite hemligt ännu. Må väl.

3 10 2015
nils-åke hansson

Skog var det så många hektar så du blir storskogsägare och startar bolag. Spara det stora tallarna så du får någon pension. HaHa Eller ta dem till bygget av garaget MEN vad ska du ha Garaget till bilen ska vara ute på rul.
Ha nu en bra helg här väntar vi hem barn och barnbarn på middag.
Nisse

3 10 2015
Matts Torebring

Nej du Nisse, det är bara ett ”halvt tunnland”. Men fortsättningen kommer att bli rolig, hoppas jag. I december månad behöver den stå under tak. Det är inte roligt att köra iväg i nyår och se stora isflak lossna på taket. Ha det gott med familjen

3 10 2015
Rolle o Carina

Grattis Grattis,en lyckad dag och helg så klart 🙂
Säg till när jag skall komma med Husqvarnan :-)….Kram

Ha det gott o njut

3 10 2015
Matts Torebring

Tack, tack Rolle, ”in´t ska du behöv arbet in´t”. Jag älskar Stihl, men kör just nu Jonsered, efter att ha begravt min ”riktiga” såg. Välkommen & Kram när jag är klar.

5 10 2015
Elisabeth

Grattis till köpet. Ska bli spännande att följa utvecklingen av bygge och tomt.

6 10 2015
Matts Torebring

Tack! Går allt enligt planerna, kommer det nog att låta tala om sig. Mä väl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: