Vi har lämnat köttgrytorna

1 07 2015
Köttgryta

Köttgryta Boeuf Bourguignon.

Camping L´Eperviéere beställde vi Take Away, Köttgryta Bourguignon sista kvällen. Jag hade med mig en två liters och en 1,5 liters kastrull. Den ena fick vi halvfylld med köttgryta, den andra överfylld med pommes. Jag har sällan eller aldrig ätit mig så mätt. Jag har av mor fått lära mig att inte lämna mat på tallriken, men vi klarade inte äta upp allt. Det var himmelskt gott, det kan vi lova. Pris 9,50 €! Kanske kommer jag att stanna till fler gånger, bara för matens skull.

När vi reser klockan sju på morgonen har vi + 27 grader

När vi reser klockan sju på morgonen har vi + 27 grader

Klockan kvart i sju lämnar vi campingen på morgonen. Då har vi + 27 grader ute. AC´n i bilen fick verkligen jobba för att kyla ned bilen under dagen.

På kvällen stannade vi strax utanför Münster i Tyskland.

På kvällen stannade vi strax utanför Münster i Tyskland.

Vi hade tänkt ta in på en camping eller en ställplats för att få el till AC´n. Jag började må illa under eftermiddagen, och körde in på en rastplats och parkerade hos de stora pojkarna. Sedan orkade jag inte göra mera, utan kräktes och mådde riktigt dåligt. Jag talade med en tysk husbilsåkare, om att sova på rastplats. Absolut ingen fara, när det är gott om tradare runt dig, svarade han. Vi trivs med att sova bland långtradarna och känner oss trygga, när vi parkerar hos dem. Jag sov gott i nästan nio timmar i ett sträck.

Dagens resa

Dagens resa


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: