”NÖJD” Är Högstatus!

25 05 2015
Jag håller inte med (skitstövlarna)

Jag håller inte med (skitstövlarna) Lindström & Schyffert

Tänk om jag hade haft en strömbrytare och kunnat stänga av dessa herrar, i Saab Arena i höstas, när vi var där, med bästa vännerna och lyssnade till deras revy ÄGD. Aldrig mera ska jag betala drygt 600:- för att lyssna till liknande smörja, insmort med vart tredje ord med svordomar. Skitstövlar är de rent ut sagt, jag trodde inte detta om Lindström.

Det är inte min bil som står där

Det är inte vår bil som står där.

Idag ringde en NÖJD kund som jag inte kunde låta bli att sälja en kaffemaskin till. ”Jag läser din blogg Matts och följer med er på avstånd. Jag har en likadan husbil som din”, sedan kan ni förstå, att det samtalet var inte lätt att avsluta.

Detta är inte heller vår bil

Detta är inte heller vår bil

Min gode vän hade plockat på allt som går att plocka på. Lite avis blev jag på hans luftfjädring, men det får vi ta nästa gång.

En Nöjd väns bil

En NÖJD väns bil.

Min egen bil heter ALM som jag själv och detta är min Fru NÖJD´s bil. Genast kom jag ihåg mina barndomsvänner FRÖJD, det hade också passat bra till en Kabe. Min gode vän berättade om sina tidigare Kabe husvagnar och kvalitén och trivsamheten i dessa och om sina före detta tyska husbilar och vilken skräckupplevelse, det var att köra den sista av dem, en C…. Vad du gör Matts köp aldrig en sådan.

Det är en sådan Fröjd att köra min Kabe och jag är så NÖJD. Stefan på Kabe service i Tenhult, finns det ingen som slår. Bilen är klar, ren och tankad när jag kommer. Det andra märket höll på att sluta i katastrof vad gäller bemötande.

Många är de som knackat på vår (Matts & Birgittas) dörr och frågat, ”Å vad har du för fel på din bil?” Jag har inga fel, jag är så superNÖJD. Det är inte roligt att prata med dig Matts, sa någon, för du har inget att klaga på.

Visst får man vara NÖJD & glad och skylta stort med det.

 


Åtgärder

Information

14 responses

26 05 2015
Lennart

Mycket nöjd med KABE!
Mycket missnöjd med Electrolux.

Kram

26 05 2015
Matts Torebring

Jag JÄTTENÖJD, med vår Kabe, bara otroligt missnöjd med Stefan & komp. Kram

26 05 2015
Rolle o Carina

Ååh va härligt det finns nöjda Bobilsägare!
Vi är också en av dom,vi åker ju ADRIA 🙂

Ha det gött o njut som oss….Kram

26 05 2015
Matts Torebring

Vi kan kanske bilda en Husbildklubb som vi kallar NÖJD. Där får bara nöjda husbilsägare vara med. Kram & Roligt med nöjda människor.

26 05 2015
Nils-Åke Hansson

Här har du en följare på bloggen som är superNÖJD.

Ha det bra
Nisse

26 05 2015
Matts Torebring

Vad roligt, jag älskar glada och NÖJDA människor. Kram

26 05 2015
Deciree

Vi är också supernöjd. Inte så konstigt…Vi kör carthago ;-)) kram

27 05 2015
Matts Torebring

Snälla, bli inte arg på mig, men om du haft en Kabe hade du varit SUPER SUPER NÖJD, det är vi. Kram & Må gott

27 05 2015
JoY

Om den Nöjdas klubb finns, sollar vi oss till den, för vi är också Nöjda hihihi
Kram

27 05 2015
Matts Torebring

Vad roligt, då är vi redan flera stycken, som är NÖJD & Glad. Kram

27 05 2015
Lars Permelin

Jag skulle inte heller satsa en slant på Lindström & Schyffert, ogillar båda. Kul namn på husbilen, nöjd och glad ska människan va. Men, varför cyklar där bak på en så stor husbil?

27 05 2015
Matts Torebring

Jag visste redan att du var NÖJD & GLAD. Jag håller med dig om resten också. Må gott

27 05 2015
tiaregndroppen

En till Nöjd 😋
Varför alltid klaga, gnälla och irritera sig på saker man ändå inte kan påverka 😳
Och skulle man irritera sig så får man ju gå vidare, göra något åt det och inte fastna i gnällträsket 😅…just ett av skälet till att jag inte läser vissa hemsidor längre 🙈

27 05 2015
Matts Torebring

Jag måste erkänna att jag klagar också, fast jag försöker att bara klaga på politik som jag inte gillar och så Lindström & Skyffert. Ska vi hålla ihop i NÖJD klubben kan vi inte klaga. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: