Vart vill du åka i helgen?

6 05 2015
En spontan kram kusinerna emellan, det är så roligt att träffas.

Kusinträff i Vadstena för snart tre år sedan.

Jag funderar på hur det är hos er och i era familjer? Hos oss är det nog jag, som kommer med 95% av 100 resmålsförslag. Naturligtvis frågar jag Birgitta, om hon känner för att åka dit eller dit. Tycker hon inte om mina förslag, diskuterar vi fram ett nytt.

Till helgen var jag bestämd, nu väljer du Birgitta resmål, sa jag. Då åker vi till Vadstena, svarade min kära hustru. När jag körde långtrad, sade vi aldrig åka, nu ”går jag” till Vadstena. Det är alltid lika trevligt att komma till Vadstena. Bilden ovan tog jag på kusinerna i just Vadstena, när de kom och hälsade på oss i husbilen för nästan tre år sedan. Kram säger vi också, Matts & Birgitta.


Åtgärder

Information

14 responses

6 05 2015
Nils-Åke Hansson

Det är nog jag Nils som kommer med förslag. Men vill påstå att jag frågar Birgitta lika ofta.
Nisse

7 05 2015
Matts Torebring

Bra, då tycker och tänker vi lika. Ha det gott

7 05 2015
Rolle o Carina

Är nog jag själv som är den drivande kraften på våra resor!
Men i samråd med frugan förstås vart vi ska!
Blir nog lätt så efter det är jag som oftast kör Bobilen!
Åker vi på Olle o gänget då är beslutet lätt taget av bägge 😃😃

Ha det gott/SolKram

7 05 2015
Matts Torebring

Det är inte svårt att övertyga om en resa i Bobilen. Ha det gott

7 05 2015
Deciree

Hos oss är vi ganska överrens vart vi ska åka:) Tur att vi har samma intresse och vill åka ut hela tiden…när det går såklart. Ha det bra. Kram

7 05 2015
Matts Torebring

Birgitta kanske vill vara hemma en aning mer än jag, annars är vi lika vi också. Kram

7 05 2015
NillaS

Vi är oxå oftast överens om vart vi ska åka, även om jag googlar mest 😉. Vi vill oxå åka hela tiden (vilket våra nära och kära har lite svårt att förstå…) vi e sociala till hösten och vintern brukar vi säga 😄😄😄
Redan på söndagen börjar vi prata om vart vi ska åka helgen därpå!
Ha de gott 🔆

7 05 2015
Matts Torebring

Vi skulle aldrig åka om vi inte vore överens. Nästa helg är alltid en stående fråga. Nästa sommar är nog alltid bestämd innan vi åker hem. Just nu googlar jag på nästa års sommar i kanske Edinburgh eller Aberdeen. Ha det gott

7 05 2015
Elisabeth

Lennart är den som förbereder resorna mest,däremot kan jag ha idéer om inriktning.

7 05 2015
Matts Torebring

Det verkar som att vårt husbilsåkande, är som vårt grillande. Det är vi män som oftast får den rollen. Ha det gott

8 05 2015
Kors och Tvärs

Vadstena är verkligen fint. Själv blir det en helg på Hätte. Vi turas nog om med förslagen och tycker ganska lika
Kram

8 05 2015
Matts Torebring

Jag försöker att få Birgitta att komma med alternativ. Bestäm du, får jag till svar. Kram

9 05 2015
ingerlarsandersson

Hej!
Vi sitter oftast med en karta och diskuterar vilket nästa resmål skall bli,
vi brukar komma fram till något bra resmål tillsammans.

Ha de bra!
Lars och Inger

9 05 2015
Matts Torebring

Vi skulle nog heller aldrig åka, utan att tycka lika om resmålet. Kram & Må gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: