Bland det bästa jag läst på länge

28 01 2015
Saxat ur tidningen Motor idag

Saxat ur tidningen Motor idag. (Klicka upp bilden för att läsa)

Det vore märkligt om någon av oss, klarat sig undan (o)rättvisan när det gäller olika parkeringsbolag. Jag har mött fantastiska parkeringsbolag, som på Liseberg, Göteborg. Husbilen tog två rutor och jag hade fått böter vid återkomsten. Jag ringde upp bolaget och sa att jag har ju betalat min plats, men bilen ryms inte på en ruta. Då river jag boten fick jag till svar. Med andra ord roligt att komma tillbaka.

Annat var det i Enskede, Stockholm, där vi parkerat i en parkeringsruta. Vi betalade för hela natten och ett par timmar fram på förmiddagen dagen efter. Det var en kall höstnatt, vi sov i bilen och det bildades imma på insidan av framrutan, där biljetten var placerad. Det fanns ingen biljett i framrutan sa parkeringsvakten. Jag fotade den utifrån, men fick höra att det var en förfalskning. Jag bråkade och bråkade, skrev brev efter brev, jag bifogade kopia på biljetten, jag bad vår dotter som är advokat, hjälpa mig att skriva på ”kanslispråk”, men allt var förgäves. Eller rättare sagt jag orkade inte hålla på längre. Skönt att läsa att det går att driva ett ärende till högsta instans.


Åtgärder

Information

8 responses

28 01 2015
Kors och Tvärs

Härligt! Vad säger man – det är bättre att fria än att fälla – det stämmer faktiskt
Kram

29 01 2015
Matts Torebring

Det tycker jag också och många med oss, men det gäller inte för Car Park med flera. Kram

29 01 2015
Anki

Skönt när en helt vanlig människa får rätt mot ”överheten”…
Kram

29 01 2015
Matts Torebring

Ja verkligen, jag blev minst sagt glad. Kram

29 01 2015
Lennart

Underbart!
Ibland kan det va näst intill hopplöst att få rätt trots att man vet att man har det!

Kram

29 01 2015
Matts Torebring

Visst känns det som en lättnad att veta att man inte behöver ge upp. Kram

29 01 2015
Rolle o Carina

Härligt att det går att vinna för en del iaf !!
Rättvist ska vara Rättvist 🙂

Ha det gott/SnöKram

29 01 2015
Matts Torebring

Det är nog ytterst få som orkar gå i strid med parkeringsbolagen ända till slut. Skönt att veta att det ändå går att strida in i det sista och vinna seger. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: