Something, somewhere went terribly wrong

8 07 2014
Min familj som känner mig utan och innan vet att något måste vara fel..

Min familj som känner mig utan och innan, vet att något måste vara fel…

Så här har jag bara, med några få enstaka undantag, på det senare året suttit, när jag kommit hem från jobbet. Nej på med jobbarskorna med stålhätta, grovarbetarbyxor med knäskydd och fleeströja och ut och jobba, med de mest skiftande saker på hus och i trädgård. Something, somewhere went terribly wrong, eller har det blivit rätt kanske? Jag har börjat att inse, att livet är för värdefullt och roligt för att bara arbeta bort.

Jag har varit ensam hemma nu några dagar, vilket knappast hänt mig någonting tidigare, mer än när våra barn kom till välden för mer än 40 år sedan. Fast då körde jag långtrad och sov ibland hela veckor i lastbilen och Birgitta var ensam hemma. Jag fick knappt aldrig leka med grannarnas barn som liten, jag skulle hjälpa till på gården. Våra barn har lärt av Birgitta och mig att arbeta är hälsosamt, idag är de värre än vad jag/vi har varit på att jobba mycket.

Jag skriver detta för att jag haft roligt i livet, absolut inte för att skryta, dock skulle jag vilja varit utan nio år som skogsarbetare, som förstörde mycket i min kropp. Jag är gift med en arbetsnarkoman, så livet har fungerat, utan att klandra varandra.

Säkert undrar många hur det står till med Birgitta. Ni ska veta kära bloggvänner, att jag har hälsat från er alla och sagt, ”Hela Sverige hälsar till dig”. Jag var på Eksjö Lasarett, strax efter klockan sju idag på morgonen och hälsade på henne. Hon såg pigg och glad ut igen. Rosfebern är det stora problemet som kvarstår. Febern är nere efter mängder av antibiotika,  genom drop rakt in i blodet. Kanske får hon komma hem till helgen. Vi har sedan länge bokat plats på Göta kanalbåten, men det får vi skjuta upp några veckor. Birgitta hälsar och tackar för alla hälsningar hon fått.


Åtgärder

Information

12 responses

8 07 2014
Deciree

Man blir verkligen orolig när man läser att ni fått ringa ambulansen…! Men så skönt att läsa att Birgitta är på bättrings vägen. Det var tråkigt att er resa skulle sluta såhär. Men samtidigt tur att ni var hemma i Sverige. Nu får ni ta det lite lugnt o invänta att hon blir bättre innan ni åker ut igen på nya äventyr:)) Sköt om er båda 2. Skickar en krya på hälsning till Birgitta från oss i Piteå:-)) Kram till er

8 07 2014
Matts Torebring

Det var så skönt att ambulansen kom. Jag hade inte klart att köra in Birgitta själv till lasarettet, så dålig var hon. Så skönt att hon får god vård. Så skönt att hon piggnar till nu. Vi är mer än glada att vi kom hem friska och glada. Så händer detta hemma efter bara tolv timmar, det är ju nästan otroligt. Kramar från oss.

8 07 2014
Kors och Tvärs

Så skönt att höra att Birgitta är på bättringsvägen. Förstår att du tycker det är tomt hemna.
Göta Kanal finns kvar till en annan gång, viktigast är ju hälsan.
Kramar till er båda från oss

8 07 2014
Matts Torebring

Jag blev riktigt glad när jag mötte Birgitta idag. Det är min gamla glada Birgitta igen. Foten är jättesvullen, lila och röd, men det botar de, det är jag övertygad om. Kram från oss.

8 07 2014
Rolle o Carina

Så härligt att hon är på bättringsvägen din kära hustru,Birgitta !!
Förstår att det känns tomt hemmavid när hon inte delar samma rum!
Men snart är nog allt återställt och ni kan komma ut igen m Bobilen!!
Vi håller alla tummar vi har för det/SommarKramar t er bägge…..

9 07 2014
Matts Torebring

Ja jag blir minst sagt glad, över att hon troligtvis är hemma till helgen. Kram & Tack från oss

9 07 2014
Lennart

Härligt att Birgitta är på bättringsvägen!
Hoppas hon blir bra så ni kan åka Göta Kanal innan sommaren försvinner, det är verkligen en upplevelse!

Kram

9 07 2014
Matts Torebring

Jag har bokat om Göta Kanal resan till om två veckor. Det viktigaste nu, är att Birgitta återhämtar sig. Kram från oss.

9 07 2014
Lars Permeln

Vilken tur ni har och vad skönt för Birgitta att hamna på ett svenskt sjukhus där hon göra sig förstådd. Jag är en stor beundrare av svensk sjukvård och har bara goda erfarenheter. Hoppas att Birgitta repar sig och får njuta av sommaren.

9 07 2014
Matts Torebring

Vad skönt att du skriver så Lars, du om någon kan och vet vad du talar om. När man inte kan köpa en flaska ”cold water” eller three stamps, utan stora ansträngningar, hur skulle denna resan slutat? Kram från oss.

11 07 2014
Anki

Härligt att Birgitta repar sig… kanske är hon hemma igen – hoppas det 🙂
Ha det gott båda två!
Kram

11 07 2014
Matts Torebring

Ja hon är vid gott med nu och jag hämtade henne i afton. Det första hon gjorde hemma var att starta tvättmaskin, så hon borde vara ganska återställd nu. Kram från oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: