Ordning i garaget för små slantar

22 05 2014
Nu är våra Giant el- cyklar på väg till oss. Innan de kommer ville jag ha ordning i garaget

Nu är våra el- cyklar på väg till oss. Innan de kommer ville jag ha ordning i garaget.

Jag ville inte bygga upp träkonstruktioner, med risk för att jag sätter en skruv i en el- eller vattenledning. Samtidigt ville jag inte plocka in onödiga kilon. Nu är bilen färdiglastad, bara elcyklarna kvar, som jag spänner fast i befintliga skruvöglor och skenor.

Det saknas bra förvaringsplatser i garaget.

Det saknas bra förvaringsplatser i garaget.

Jag körde helt enkelt ned våra Kabe 910 QB till jobbet, där vi har stora delar av Nordiska Plast AB  sortiment på lager. Jag hämtade korgar och provade ut vilka som skulle passa bäst. Sedan skruvade jag fast upphängningskrokar i befintliga träväggar. Efter detta skruvade jag upp en hörnlist, dels för att öka bärigheten, samt att korgarna skulle hänga så plant som möjligt.

Jag har valt att montera in fem styck korgar

Jag har valt att montera in fem styck korgar.

Jag ville ha plats för cykelhjälmar, handskar och många andra såsaker,

Sju styck 12 liters avfallshinkar för tyngre saker

Sju styck 12 liters avfallshinkar för tyngre saker

Till vänster i bild de fem upphängda korgarna.Tyngre saker som startkablar, bogserlinor, nivåklossar har jag valt att packa i hinkarna. I bilens standard hyllor har jag elkablar, hylsnyckelsatser, ledverktyg, skruvmejselsortiment, skyddsoveral, motorolja, tvättmedel med mera, med mera.


Åtgärder

Information

14 responses

22 05 2014
Maggan och Ingemar

Ibland saknar jag att ha ett riktigt garage. 😦
Bra och snyggt ni fixat till det.

23 05 2014
Matts Torebring

Jag har tänkt på era cyklar där bak, när ni farit runt i öknen. Jag har haft dem likadant tidigare. Skönt att ha dem inne nu.

22 05 2014
Rolle o Carina

Behövs det verkligen så mycket grejer med för oss Bobilister??
Vi åker ju bästa märket,Fiat och nytt oxå !! (Adria)
Bara att rulla ut och insupa den härliga årstiden!

Ha det gott o trevlig helg/Kram

23 05 2014
Matts Torebring

Inte har vi mycket, men det är cykelhjälmar och elsladdar och nivåklossar och mycket annat som måste vara med. Kram & Må gott!

23 05 2014
Lennart

Ordning och reda!

Ser verkligen bra ut!

Kram

23 05 2014
Matts Torebring

Du får förkasta eller godkänna nästa vecka. Kram

23 05 2014
Lena & Jan

Ordning o reda är skönt samtidigt som det ska vara smidigt att lasta in saker som ska förankras körsäkert!

23 05 2014
Matts Torebring

Ja ordning och reda och som idag löning på fredag. Kram

23 05 2014
Anki

Var sak på sin plats… snyggt jobbat!

23 05 2014
Matts Torebring

Det är så skönt att ha allt på ett ställe nu och framförallt hitta smidigt. Kram

23 05 2014
Kors och Tvärs

Ett stort garage har både fördelar och nackdelar. Att kunna stapla i boxar och backar är jättebra. Det bli så lättöverskådligt då. Å andra sidan är det lite för lätt att lasta in ”onödiga” prylar 😉
Kramar

23 05 2014
Matts Torebring

Ni har ju ett Bamse garage, vårt är lite mindre. Jag tror jag har med det jag vill ha med och har lite tomrum över. Kram

23 05 2014
Deciree

Det där ser jättefint ut. Har ni stolar o bordet någon annanstans då? När ni har cyklarna i garaget? Frågar en fundersam? :-)) Lycka till med cyklarna. Hoppas ni kommer att trivas med el-cyklarna. Kram

23 05 2014
Matts Torebring

Vi har flera stora utrymmen i dubbelgolvet. Ett fack för tvätt- & sopborste, grensåg, lövkratta och skidor. Sedan har vi ytterligare plats för stranddynor och ryggsäckar med mera. Ytterligare ett stort utrymme för stort bord och fyra stolar. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: