Dags att ta fram tomten

8 10 2013
Nu julskyltar vi på hemsidan

Nu julskyltar vi på hemsidan.

Nu har vi på Torebrings, jobbat med julen i nära fyra månader. Idag var det dags att ta fram tomten på riktigt på startsidan. Julorderna börjar trilla in direkt.

Julens Gåvor 2013

Julens Gåvor 2013 hela 72 sidor

I dag har våra ordinarie och potentiella kunder mottaget 12 300 kg i brevlådan, av vår julkatalog Julens Gåvor. ”In house made” av son och delägare Niklas Torebring. Katalogen är på hela 72 sidor. I år tillhandahåller vi även ett helt nytt PresentCard, tryckt i svart med guldtext och förpackat i en svart ask med guldtext. (inte klart på nätet ännu) Den kan alla köpa och ge bort i valfri valör och med personlig hälsning.  Det finns cirka 6600 olika produkter att välja mellan, till en bra bit under ordinarie priser i handeln. Klicka på länken och bläddra fram i Julens Gåvor http://www.torebrings.se/jul   En riktigt God jul nu till er alla goa bloggvänner.


Åtgärder

Information

16 responses

8 10 2013
Rolle o Carina

Nej nu Mats så säger jag stopp och belägg,inte Jul redan inte !!
Först så vill vi avnjuta en rikigt fin höst och låta vi komma fram
till Advent först innan vi börjar önska det till varandra !!!

Men förstår er,ni har ju företag och då gäller ju planering….
Vi önskar er en riktigt fin höst ist så att säga/Kram

8 10 2013
Matts Torebring

I bland på våra olika Husbilsklubbträffar blir jag ganska förvånad. Är alla som åker husbil pensionärer? Vi som jobbar som vanligt behöver nog påminna lite om jobbet också. Att jag önskade God Jul var nog lite skämtlynne, jag kan nog hålla med om, att det är lite tidigt än. Kram.

9 10 2013
Deciree

Då ska jag titta 🙂 jag brukar vara ute i god tid. Jag tycker det är roligt m julklappar…speciellt om man hittar någon wow grej:) Det är bra Matts. Det gäller att vara ute i tid. Kram o lycka till m julförsäljningen

9 10 2013
Matts Torebring

Jag håller med dig, visst är det roligt med julklappar och att alla får julklappar. Kram & Tack från oss.

9 10 2013
Anki

Känns liite tidigt… jag som inte ens tycker om julen 🙂 Julklappar köps bara till barnbarnen, men jag ska ändå kolla i katalogen 🙂
Kram

9 10 2013
Matts Torebring

Jag minns åren vi var i Italien sommar efter sommar. Jag brukade ligga i timmar och simma långt utanför badlivet. Det var jag och vattnet som ”kluckade” runt mig och inget mera. Jag minns hur jag tänkte där ute, ”Hur ska jag kunna ställa om till julen hemma”. Kram

9 10 2013
lennartolovsson

Så skönt att det lackar mot Jul!

Därefter blir dagarna längre igen!

Kram

9 10 2013
Matts Torebring

Ja den 22 december vänder det mot ljuset igen och en ny vår och sommar i Bobilen.Det är inte långt kvar dit nu. Kram.

9 10 2013
Lars Permeln

Jag ska besöka mitt gamla jobb på Ledarna i morgon och tänkte då lämna över både den tunga och den lätta katalogen. Fantastiskt innehållsrika kataloger med jättefina varor.

9 10 2013
Matts Torebring

Jag hoppas inte någon tror, att jag skrev detta i reklamsyfte. Jag är väl en av få Bobilsåkare som jobbar. Därför tycker jag det är kul att flika in med lite jobb och arbete ibland. Tack Lars för din positivitet. Kram från oss.

10 10 2013
Ulla & Torgny

Ja, man glömmer ibland att det finns de som jobbar i ens bekantskapskrets oxå. Man tar nästan för givet att alla är pensionärer. Lycka till med försäljningen!

10 10 2013
Matts Torebring

Det är inte bara Tomten som kommit fram, ni har också kommit fram och ”dammat av er blogg lite”. Förlåt skämtet! När vi köpte vår första Bobil 1999, sa säljaren, ”Du är den yngsta jag sålt en husbil till”. Jag var då 14 år yngre än idag, eller rättare sagt 52 år. Idag blir jag nästan lite fundersam över att nästan alla bobilsåkare är 65+ eller mera. Jag försöker upprätthålla lite balans på bloggen genom att det kommer in lite jobb också. Kram på er.

10 10 2013
seniorerspekulerar

Man påminns ständigt redan i dessa dagar att julen närmar sig. Barnen säljer jultidningar, och fullt med annonser om julbord på restauranger, och Torebrings drar igång julrushen för fullt. Sälj så det knakar, det blir säkert ny rekord i år igen, eller hur? Kram, 3M

10 10 2013
Matts Torebring

Som vanligt har du rätt Mats. När jag klättrrade på byggställningarna för några veckor sedan, stod barnen nedanför och ropade, ”Vill du köpa jultidningar”? På den tiden satt vi ute och fikade varje kväll och det var sommarvärme. Jag har skojat, men sagt på fullt allvar, ”I är ska vi ta guld och göra den bästa försäljningen någonsin”. Jag ska medverka och göra allt jag kan. Kram på dig.

10 10 2013
Kors och Tvärs

Känns ju lite tidigt fast å andra sidan har Rusta här i stan haft julsaker framme i ett par veckor redan. 🙂
Kram

10 10 2013
Matts Torebring

Niklas börjar med julen när vi reser söder över varje år i mitten av juni. Då är det svårt att få till inspiration. Nu går det betydligt lättare. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: