Sett från en annan sida

29 06 2013
På södra sidan av Camping Cala Gogo finns en ravin

På södra sidan av Camping Cala Gogo finns en ravin.

Jag har lagt ut mycket bilder från en otroligt vacker natur runt Camping Cala Gogo. Gå ravinen upp på den södra delen, sa våra vänner. Där möter oss detta skräckinjagande hus. Skulle tro att det aldrig blivit färdigbyggt. Strax bakom detta hus ligger ett hus till av samma typ, som jag visat när vi är på väg in till stan.

Nere djupt i denna ravin finns det tält att hyra

Djupt nere i denna ravin finns det tält att hyra.

Det ser otroligt smutsigt och dammigt ut runt tälten och vägen känns som ännu värre.

Här är en liten plats ledig i jord och smuts.

Här är en liten plats ledig i jord och smuts.

Hur blir det om det börjar att regna och regna mycket? Hela platsen kommer att rinna bort.

Vi bytte också sida och gick ned till stranden idag.

Vi bytte också sida och gick ned till stranden idag.

Jag har kunnat läsa flera böcker i år. Jag har läst bland annat en omskakande bok, ”Helvetet Inifrån” om Hells Angels. För att kontra till det positiva läste jag, Lena Maria Klingvalls bok, ”Våga drömma” och just nu läser jag, ”Ånga och Dynamit” Historien om Sverige av Herman Lindqvist. Jag har dessutom ytterligare en trave till, med böcker med mig. Detta är riktig semester och avkoppling.

Märkliga formationer i stenarna av tides tand

Märkliga formationer i stenarna av tides tand.

En annan del av stranden på andra sidan stenarna

En annan del av stranden på andra sidan stenarna.

Ovanför stranden ligger en villa

Ovanför stranden ligger en villa.

Mötas och skiljas är livets gång.

Mötas och skiljas är livets gång.

I kväll blev det avskedsfika för våra nya vänner från Jönköping. Tidigt söndag morgon lämnar de vår sida och kör sakta hemåt. Vi tackar Helén & Lars för gemenskapen vi haft här nere och önskar er en trevlig resa hem till Jönköping. Det var verkligen roligt att träffa er.


Åtgärder

Information

10 responses

30 06 2013
Maggan och Ingemar

Ja tråkiga baksidor finns det alltid, men de flesta bilder du tagit har ju varit av det gladare slaget.:) Härliga stränder. Nu väntar vi den förutspådda värmen om någon vecka och då ska det badas även här hemma.
Ha det fortsatt gott.

30 06 2013
Matts Torebring

Kanske är det lite av Spaniens baksida vi ser, när vi ser dessa halvfärdiga hus? För övrigt är det svårt att fatta att Spanien har dålig ekonomi, med så stor turistinvasion, nästan året om. Vi stoppar undan baksidan och ser det positiva istället. Hoppas ni får värme hemma också. Kram.

30 06 2013
seniorerspekulerar

Vid vår senaste resa till Spanien såg vi många stora byggnadskonplex som inte slutförts utan stod övergivna som monument över misslyckande och dålig ekonomi. Tragiskt! Vi gläds istället åt dina vackra bilder. Sedan kan vi bara konstatera att du blir riktigt beläst på semestern. Kram, 3M

30 06 2013
Matts Torebring

Just denna delen av Costa Brava kusten, var en liten positiv överraskning, med så mycket vacker natur och inte bara km långa badstränder..
Spanien är så fantastiskt i så många avseenden, så vi glömmer baksidan och gottar oss i allt det goda i stället. Varje turist som kommer bör ju hjälpa till lite grann att återställa ekonomin. Kram från oss.

30 06 2013
Deciree

Att det till o med finns tält att hyra:-) Läckert. Ravin huset såg lite ut som skräckens hus. Undrar just varför det är lämnat sådär? Vänner är alltid svårt att skiljas från..det är sant. Kram

30 06 2013
Matts Torebring

Ja det finns mycket tält och massor av Bungalovs att hyra. Någon har säkert byggt på huset, pengarna har tagit slut och sedan står allt bara och förfaller. Brukar vara samma sak hemma när det blir konkurs. Kram från oss.

30 06 2013
Lennart

Vattnet kan åstadkomma vackra och säregna formationer i berget!
Ser fint ut på stranden men baksidor finns det ju ofta!

Ha det fortsatt bra!
Kram

30 06 2013
Matts Torebring

Ja tänk om man visste hur många tusentals år som vattnet slipat och slipat. Tyvärr har nog det mesta i livet även en baksida. Kram från oss.

30 06 2013
Kors och Tvärs

Tror att det där huset sett likadant under de år vi besökt campingen. Pengarna har nog tagit slut. Tack för era extra tankar de här dagarna. Kram och har det fint på er fortsatta färd

30 06 2013
Matts Torebring

Ett hus förfaller otroligt fort. Oftast samma sak hemma när konkursförvaltare får ta hand om fastigheter, det går fort utför. Vi glömmer huset när vi åker och minns allt det positiva i stället. Kram och ha en fortsatt trevlig resa hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: