40 årsfest på Gyllene Uttern

20 08 2011

Niklas Torebring 40 årsfest på Gyllene Uttern

1971 var ett riktigt bra år. Timlönen var under tio kronor per timma. Regeringen införde prisstopp i oktober månad. Vi hade en obetydlig folkökning i Sverige. Jag körde land och rike runt med långtradaren. Vi började planera vårt första husbygge. Och det bästa av allt Niklas kom till världen. Som elva – tolvåring kom han och bad farsan skriva på ett papper. Han hade gått in på banken för att köpa ”Fermenta” aktier. Det fick han inte köpa utan min påskrift. Dessa aktier har inte gått så bra, om de ens finns kvar. Idag är han delägare i familjens företag och det är en stor glädje för oss att arbeta tillsammans. Vi säger ett stort Grattis till de 40 åren.

Skål farsan

Linus Torebring, snart 2 år, skålar för farsan på Restaurang Gyllene Uttern, Gränna.

Emilia Lindberg sjunger för jubilaren

Som sig bör på en 40- årsfest blev det både tal, sång och stora presenter.

Ett stort Tack Niklas för den storslagna festen

Efter den storslagna festen på Gyllene Uttern blev det tipspromenad och med fina priser hemma i Niklas för dagen finputsade trädgård. Inte nog med detta, utan sedan blev det kaffe, tårta och gemenskap långt in på kvällen. Vi, släkt och nära vänner säger ett stort Tack till Niklas med familj för denna storslagna fest.


Åtgärder

Information

Ett svar

21 08 2011
Niklas Torebring

TACK SJÄLVA alla för utan er hade dagen inte blivit så minnesvärd, rolig och glädjefylld.
TACK SÅ HJÄRTLIGT mycket för det stora presenten, blommor och tal.
Stora kramar från Niklas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: