Ingen sommar utan Lammet & Grisen, Öland. Men oj vilken blöt helg det blev..

25 07 2010

Nu skulle dotter & måg låna vår husbil, så då fick vi åka Picasso till Ställplatsen i Borgholm, där vi planerat att sova första natten. Själva bor vi alltid på parkeringar och rastplatser men med en 8 månaders kille blir det inte så bra. Denna stellplatz är riktigt bra och kan rekommenderas. Men vilket väder det blev…

20 sekundmeter och 68 mm regn på norra Öland. Det gick inte att gå en meter från husbilen. Paraply var inte att tänka på. Språngmarsch till toa och sedan byta kläder…

När vi kom in på Lammet & Grisen vid 18:30 hade strömmen gått… vi vet inte var ni skall sitta, allt ligger i datan… går det att betala med kort…. ja vi har en dator som går på batteri… det går nog om vi är snabba batteriet tar snart slut…. Vi var bland de sista som blev insläppta och fick mat i alla fall. Strömmen var borta hela kvällen och först på morgonen såg vi att det lyste en lampa där inne när vi drog upp rullgardinen i husbilen.

Aldrig under de 30 år jag varit här har jag varit med om att nästan alla har fått gå hem och vi är på väg att lämna vi med.


Åtgärder

Information

One response

26 07 2010
Lena & Jan

Ååhh så trist, tekniken är inte ”100” i alla lägen, tyvärr…eller vädret är inte så bussigt i alla lägen heller! vare sig man är på en ö eller mitt i skogen i Jämshög som vi var i helgen, resultattekniken fungerade dock där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: