Mycket nöjd med resultatet!

26 10 2020
Planterat & klart

Fredag förmiddag kom leveransen, med fantastiskt fina växter från Eggerts Plantskola i Tyskland. Idag kom Lindéns Allservice, Aneby och planterade alla mina växter, minst sagt spikrakt. Jag vill ha det vintergrönt, inga löv, inget ogräs och ingen häckklippning. I morgon kommer Roine Lindén och lägger bark kring planteringen, så slipper jag det mesta av ogräset.

Planterat & klart

Svängen här är egentligen kommunens mark, men jag har fått löfte att göra snyggt runt vår tomt.

Jag beställde 110 stycken Pelar Thuja Smaragd och det blev 105 cm mellan varje planta. Dessa blir bara drygt två meter höga och kommer inte att växa samman. Vi vill inte isolera oss bakom en häck. Länge har jag funderat på att plantera en mindre buske mellan Thujorna, men det blir inte stilrent. Detta var bäst!

Planterat & klart

Här är gäst- & båtparkering, samt infart till min Friggebod, som jag fått bygglov till, längst bort i bild. Den kommer att knuttimras och blir 16 m2. Sedan får jag plats med ved, utemöbler, skottkärra och min stora snöslunga.


Åtgärder

Information

10 responses

26 10 2020
Rolle o Carina

Visst blir det fint sen när de vuxit till sig mera,och lättskött med!
Blir kul att få komma och gästa er sen på er fina plats 🙂

Ha det gott/RegnKram

26 10 2020
Matts Torebring

Ja just lättskött, det har varit en enda genomgående tanke i hela bygget och planeringen. Nu har jag kommit så långt i livet, att jag ska ta hand om min familj och göra roliga saker i stället, som att åka husbuss eller åka båt i vår sjö.
🛳Kram

26 10 2020
Monica

Så fint! Så stilrent och vackert! Och lycka till imorgon, hoppas Birgitta är med för två kan fråga och lyssna mer och man kan diskutera och få ordentliga svar. Ta hand om er och vad toppenfint ni har och får.

26 10 2020
Matts Torebring

Ja detta blev så stilrent, precis som jag ville ha det. Min kära Birgitta följer med mig till Eksjö. Hon hör lite bättre än jag också. Tack för all omtanke. Det bästa.

26 10 2020
Husisblogg

Tänk vad fint det blir när de vuxit upp lite och är vintergröna.
Smart att ha en lättskött med ändå en fin trädgård.
Allt gott

26 10 2020
Matts Torebring

Vi har fått ett fantastiskt ”äldreboende”, inte en trappa, plan gång- & cykelbana, eller glida fram i en båt till centrum, samt den mest lättskötta trädgård och inte minst glädjen över att HERDEN fått det så bra. Det bästa!

27 10 2020
Solan

Framtidsvägen gör skäl för namnet, utmärkt boende när åren rullar på.
Med tanke på planteringen av vintergrönt får ni nog kallas Tujebrings framöver…😊

28 10 2020
Matts Torebring

Ja bara gatunamnet ger Framtidstro och så fantastiskt bra som vi bor. Allt gott!

27 10 2020
Nils-Åke Hansson

Set mycket fin ut, fin inramning!

28 10 2020
Matts Torebring

Tack Nils-Åke, visst blev det bra. Vi är jättenöjda. Allt Gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s




%d bloggare gillar detta: