Denna dagen började inte bra!

23 06 2020
Det är inte Herden som är sjuk.

Under natten väckte Birgitta mig tre gånger och kräktes 🤮. Sista dagarna har hon haft sin ständigt återkommande urinvägsinfektion. Denna gången blev det inte så allvarligt, som förra gången i Lidköping, då hon svimmade av och det blev ambulansfärd 🚑 till lasarettet. På morgonen försökte vi få samma medicin utskriven, som vid det tillfället, men nej den är alldeles för stark, det kan vi inte göra, svarade vårdcentralen hemma. Tre timmar rann bort ganska snabbt, men hon fick till slut hjälp på Vårdcentralen i Löttorp.

Skönt att vi har en smidig bil så vi kan parkera i stort sett var vi vill. Här fanns inte så många cm att spela på utanför Vårdcentralen. Har ni kräkpåsar med er i husbilen? De är oumbärliga och praktiska.

Nu har Herden kommit till sitt rätta jag. Nabbelunds Ställplats.

Jag har tre- fyra favoritplatser på Öland, Böda Hamn, Kårehamn och Nabbelund Ställplats. Det är svårt att rangordna dem inbördes, de har var sina kvalifikationer. Just på denna platsen, har alla våra husbilar varit parkerade vid något tillfälle. Här är ”Största möjliga tystnad”!

Långe Erik sett från cockpit.

Detta är som att fricampa, fast vi får betala. Priset är strax under smärtgränsen, 200:- utan el. Det är verkligen välskött och fint. En extra eloge till Borgholms kommun, för den perfekta platsen för att tömma och fylla tankarna i Böda Hamn.


Åtgärder

Information

13 responses

23 06 2020
Husisblogg

Den platsen får jag ge ägarna som tips, verkar vara fin.
Får också säga krya på till Birgitta och hoppas att hon slipper kräkpåsar framöver.
Allt gott och ta hand om Birgitta.

23 06 2020
Matts Torebring

Detta är en ställplats, men för mig ändå ingen ställplats. Det finns välklippt gräsmatta, asfalt eller grus, Husis väljer. Fri parkering och ingen trängsel. Vi har 50 m till närmaste granne. Det finns el, toa och dusch för den som vill ha det. Tack jag hälsar. Allt gott från oss!

23 06 2020
Nils-Åke Hansson

hoppas Birgitta känner sig bättre. Första förband är vad vi har. Min Birgitta ramlade illa i Danmark då räckte inte vår Första förband till. Men som tur var fans det sjukpersonal på platsen vi var. Ja allt kan hända tur att man inte vet i förväg. Nu kommer värmen!

23 06 2020
Matts Torebring

Tack, denna gången går det bättre. I morgon ska vi cykla lite. I afton satt vi ute till efter kl 20, det är unikt en kväll på Öland.Vi har första förband i bussen och ett i cykelväskorna. Det senare har kommit till användning.

23 06 2020
Rolle o Carina

Usch så tråkigt att hon blev sjuk igen,men krya på sig Birgitta!
Verkar vara fint där ni står nu,kan vara nåt för oss kanske🤪

Ha det gott o njut vidare/Varm SommarKram på er

24 06 2020
Matts Torebring

Det var inre roligt, jag höll på att vända hem. Ja det är nog så här ni fricampar.
Sommarkram

23 06 2020
Rolle o Carina

Du menar nog långe Erik i norr,Jan är på södra delen Matts!

God natt fr Dalom

24 06 2020
Matts Torebring

Tack, tack, visst ska det vara Långe Erik!
God natt kram

24 06 2020
Anki

Hoppas Birgitta mår bättre nu! Hälsa henne!

24 06 2020
Matts Torebring

Tack, tack, det ska jag hälsa henne

.

24 06 2020
Monica

Hälsa Birgitta och hoppas hon snabbt blir bättre. Något som är verkligt bra även om man tar skolmedicin men som ett ordentligt skydd hela tiden vid behov är Cran Cure, hoppas ni kan få tag på det, säljs i Hälsokostaffärer, bakterierna binds och lämnar kroppen, har en fantastisk effekt och man mår bara bra. Ha det så gott och fint i sommarvädret nu. Ta hand om er.

24 06 2020
Monica

Glömde det, Cran Cure säljs på alla apotek också.

24 06 2020
Matts Torebring

Tack, tack Monica och Birgitta hälsar tillbaka, att hon mår redan bärtre. Hennes läkare ringde i eftermiddag och bad henna kontakta Vårdcentralen hemma. Hon har bakterier i urinen, men de ser inte var smittkällan finns. Vi är redan storkonsumenter av honung, äppelcidervinäger, nypon, B 12, Magnesium, Omega, D vitaminer, Tranbärskapsar (Birgitta) med mera. Tack för tipset! Jag sökte på ditt tips på Apotea, men där fanns det inte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: