Det går framåt

9 04 2020
Golvet börjar växa fram

I dag har de varit två golvläggare och det märktes direkt. Men så var det helgdagsafton och de gick hem vid lunch. Jag kommer att älska detta golvet, det är så annorlunda, än alla andra träklinkers. Det är min pappas lagårdsvägg från 1958, som tar form i vår nya lada. I mitten mellan fönstren, ska vår vita murspis stå.

Jag önskar er alla våra vänner en riktigt Glad Påsk, trots att orden känns ihåliga och tomma. Alla får inte en glad påsk i år, till er önskar jag att jag hade en uppmuntran. Våra anställda fick ett extra stort påskägg med sig hem idag. Jag skrev i min påskhälsningen till dem, detta är en uppmuntran till er.


Åtgärder

Information

14 responses

9 04 2020
Rolle o Carina

Otroligt vilket pyssel,det där skulle inte vara nåt för en annan! 🙂
Jag har lagt en del laminatgolv,där går min gräns 🙂
Men det blir fint när allt är klart och möbler kommer på plats!

En skön Påskhelg önskar vi eder/PåskaKram

9 04 2020
Matts Torebring

Det är absolut inget för mig heller. Jag lade in ett massivt trägolv för kanske tio- talet år sedan år sedan. Där går gränsen för mig.
Ta hand om er & Sol & Vår & Påskkram

9 04 2020
Husisblogg

Ska bli spännande att ta del av det färdiga resultatet.
Oj, såg allt att det låg favoritgodis i ägget, blå Fazer är ju min manlige ägares favorit. Som tur i dessa tider är att det finns papper runt godiset.
Allt gott och ta hand om varandra, och självklart önskar jag och mina ägare er en riktigt Glad Påsk!

9 04 2020
Matts Torebring

Golvet är det mest spännande som jag gett mig in på. Gissa om jag väntar på att få möblera rummet. Jag ska försöka att komma ihåg, att tillfredsställa din ägares favoritsmak. Ta hand om er och njut av påsken!

9 04 2020
Fredrik

Glad Påsk till er. Här följer vi med byggandet så roligt att se hur det går fort . Vi har inte så mycket annat då vi skall vara i karantän . Hälsn. M o F

9 04 2020
Matts Torebring

Tack det samma vänner. Kul att ni är med i byggandet. Det har blivit en kult, att skriva om det varje dag. Ni sitter inlåsta på andra sidan sjön. Vi skulle kunna rymma, men gör det inte. Var rädda om er & Njut av påsken

9 04 2020
JoY

Fina orginella klinkers.
Glad Påsk till er

9 04 2020
Matts Torebring

Jag är faktiskt stolt över golvet och jag känner att våra möbler harmoniserar. Kram & Glad Påsk

9 04 2020
Monica

Vad fint det blir och så vackert med det infallande ljuset, taket upp i nock och en eldstad där mellan fönstren. Jag tvekade först också om Glad Påsk och alltid finns drabbade människor året runt som man får tala med på ett annat sätt och försöka ge lite hopp, och fasansfulla sjukdomar drabbar barn och fyller avdelningar alltid men alla andra som har det tryggt och bra men kanske tråkigt och dessutom väldigt ängsliga säger jag Glad Påsk till och från vänner trillade det in glada hoppande harar med ett stort ägg i famnen, jag blev riktigt glad, det kändes mer normalt igen. Och personalen i affärer lyser upp när jag önskar dem allt gott. Och ni gjorde fint för era med så härliga påskägg. GLAD PÅSK Matts och Birgitta!

9 04 2020
Matts Torebring

Tack Monica, såå kul med dina analyserande inlägg. Jag är även spänd på hur ljuset kommer att se ut när det skymmer. I alla fönster har jag lagt in en spot upptill i fönstersmygen, som tänds och släcks av ett centralt ur. Dessutom har jag belysning utvändigt på väggen mellan fönstren. Jag har hjälp av innovativa leverantörer, som jag vet skapar en fin balans. Jag föreslog en ”lyktstolpe” på vårt ”torg” utanför entrén. Nej här ska du ha en lysande boll. Det är mycket spännande saker på gång.

Denna kris som vi alla genomlider just nu, hoppas jag skapat ett nytt sätt att vara människa. Jag försöker själv vara vänligare och visa uppskattning. Vi behöver vara trädda om varandra. En riktigt Glad Påsk till dig och din familj. Så roligt att du följer oss och alltid skriver så positivt i min blogg.

9 04 2020
Kors och Tvärs

Glad påsk till er båda

10 04 2020
Matts Torebring

Tack, tack, det samma till er!

10 04 2020
Vår husbilsblogg

Glad påsk !

10 04 2020
Matts Torebring

Tack det samma till er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: