Påminnelse!

24 11 2019

Idag är det bara 1 månad kvar till Julafton!

En av de vackraste tomtar jag sett.

Kanske har någon av er missat det, i dag är det bara 1 månad kvar till julafton! Jag kunde inte låta bli, att lägga ut denna enormt vackra Tomte. Inhandlad för många år sedan, på ett då nyöppnat varuhus i Kungens Kurva, pris 350:- om jag inte minns fel.

Vi på Torebrings känner en viss lättnad, nu går vi in på upploppet. Niklas som har jobbat med julen, sedan Birgitta & jag var på semester i somras, kommer att dra en lättnadens suck, när all kamp om varor är över. Vi säljer bra, men när Inköp beställer hem, får vi ofta svaret, leverans januari- februari 2020. Alla vill vi ha allt till jul!

Det blir händelserika veckor fram till jul. Ett tio- tal extra anställda skall beredas jobb, varor skall komma hem, Tomtelådor & Tomtesäckar skall packas och varor levereras i rätt tid. För Birgitta & mig skall bottenplatta gjutas till vårt nya hus, husstommen resas och leverans av alla fönster. Sedan kommer Tomten på riktigt.

För oss som alltid samlat barn & barnbarn, hemma hos oss under alla år, i år har vi inget riktigt hem, då är vi välkomna till Niklas familj. Det blir lättsamt för Birgitta & mig. Tack på förhand för inbjudan, det ska bli så roligt, att vi kan samlas alla igen.


Åtgärder

Information

6 responses

24 11 2019
Rolle o Carina

Ja tänk va stressigt ni har det alla Jular,sen får ni varva ner!
Visst var Tomten fin,vi har inte haft nån på länge 🙂

DalaKram

24 11 2019
Matts Torebring

Kanske är det spänningen, kravet att lyckas, som gör det roligt att jobba vidare med detta.
Tomtekramar

24 11 2019
Husisblogg

Just att det är en månad kvar till julaftonen har faktiskt inte mina ägare tänkt på. Även om det just nu börjat handlas in julklappar samt planeras vart julen ska firas.
Jag och ägarna önskar er all lycka till nu när er hektiska tid fortsätter.

24 11 2019
Matts Torebring

Visst är det med blandad förtjusning, att vi börjar se upploppet. Det bästa hade nog varit, att få någon vecka till, för att sälja in allt. Nu är det en månad kvar och bara att rätta in sig efter detta. Vi önskar dig Husis och dina ägare allt gott.

25 11 2019
Elisabeth

En mysig tomtegubbe. Det verkar som alltid fullt upp inför julen!

26 11 2019
Matts Torebring

Ja visst är den fin och kostade så lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: