Den Gamle Räven är med på plan igen

11 04 2019
Vulpes Röd räv 420×145 mm Iittala

Jag gillar verkligen iittalas skulptur ovan, som finns med i vårt sortiment. Kanske är jag själv, en av de äldre, 72, som både jobbar, visserligen bara 50 timmars vecka numera, och dessutom bloggar nästan varje dag.

Jag gillar också att skriva, fota och berätta vad som händer i mitt liv och ibland samhället. Jag har tyckt att det varit så tråkigt, att inte kunna kommentera på inlägg, hos er som har Blogger.

Nu har det löst sig! Jag frågade en av mina datanördar på jobbet, om han kunde hjälpa mig. Han tog med sig min dator hem och felsökte i två timmar. Till slut hittade han felet.

Den 19 september 2018, uppstod en bugg i Safari. Detta har gjort att jag varit blockerad, trots att jag hela tiden haft ett Googlekonto. Vår datanörd, byggde en brygga för att kunna gå förbi detta. Jag kanske inte uttrycker mig i helt rätt termer, men den Gamle Räven är med på plan igen!Åtgärder

Information

10 responses

12 04 2019
Husbilen Coralen

Såå trevligt,nu skall vi Blogga så det ryker fram över! 🙂
Ha det gott med gamla Räven 🙂

SolKram fr Dalom

12 04 2019
Matts Torebring

Absolut, nu skall vi inte ligga tysta och bara se på längre.
Vätterkram

12 04 2019
Ulla & Torgny

Bra att ha folk runt omkring sig, som kan hjälpa när det behövs. Klaus Haapaniemi, har många fina skulpturer. Finsk design och glaskonst är väldigt fint.

En fin räv………..Kram från tulpanlandet!

12 04 2019
Matts Torebring

Som vår vd så ofta säger, det finns så många ”abrovinker” på allting idag. så att det är näst intill omöjligt att kunna allt. Det är bara att be om hjälp och Tack för att den finns så nära till hands.
Vi gillar tulpanlandet. Kram!

12 04 2019
FREEDOMtravel

Skönt att det löst sig med kommentarerna! Sååå jobbigt när det inte funkar! Jag hade en lång period när alla bloggar såg konstiga ut och knappen ”skicka kommentar” saknades, haha. Sååå irriterande! Till slut fick internetbolaget starta om vårt internet …

12 04 2019
Matts Torebring

Ja vad glad jag blev, när jag såg att allt funkar igen. Det har varit tråkigt att sitta avbytarbänken och inte få vara med på plan och spela. Alla dessa uppdateringar på alla omåden, skapar ofta mer problem än nytta. Klart att vi tillsammans vill spela med i cyberrymden.

12 04 2019
Nils-Åke Hansson

Det gillar vi att räven är med!

13 04 2019
Matts Torebring

Tacka för det. Det är kul att vara fullvärdig spelare igen.

13 04 2019
Vår husbilsblogg

Så bra att den buggen är uträtad och att du kan skriva kommentarer även hos oss med Blogger.

13 04 2019
Matts Torebring

Visst har jag saknat flera av er, inte minst din blogg. Roligt att få vara ute på plan igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: