Återställt det jag förstört

16 03 2019

När vi köpte vårt hus 1990, bestod nästan hela baksidan av tät skog. Jag avverkade skogen och fick brasved i tio år framåt. När jag gjorde alla markarbeten (med skottkärra, järnspett, skyfflar och spade) förstörde jag gångvägen. Jag gjorde då en ny sträckning på stigen.

När jag för några år sedan gick in på granntomten som vi köpt och avverkade all skog, hela 50 m2, förstörde jag stigen helt och hållet. Vi har fyllt upp tomten, med 100- tals lastbilar med schaktmassor. Idag rensade jag upp i skogen nedanför vår nya tomt.

Vi tycker det är trevligt, att någon kommer och går stigen utanför vår tomt på baksidan och kanske stannar till och pratar om vi är ute. Därför gjorde jag en liten skylt om att det ok att fortsätta från motionsspåren ut till Jularpsvägen.


Åtgärder

Information

10 responses

16 03 2019
Rolle o Carina

Ja det blev ju bra till slut efter allt bökande på tomten!
Men var är all snö,vi har massor kvar än….Usch!

Ha det gott/Kram

16 03 2019
Matts Torebring

Snö? Det var veckor sedan, det har regnat nära 50 mm i mars. Hoppas inte jag bökat färdigt, utan jag får mitt bygglov också. Just nu ligger det på Länstyrelsen, sedan ett halvår tillbaka. Ja du vet vad det beror på..😭😭
Smålandskram

16 03 2019
Nils-Åke Hansson

Snyggt och välkomnande

16 03 2019
Matts Torebring

Ja det blev riktigt bra och inte så mycket arbete heller!

16 03 2019
JoY

Fint att du röjer upp runtomkring också.

20 03 2019
Matts Torebring

Jag vill själv hålla helt rent och snyggt.

17 03 2019
Vår husbilsblogg

Vilken fin service du ger med vägskyltarna till vandrarna som passerar ert territorium.

20 03 2019
Matts Torebring

Det har varit ett långt avbrott, med skogsarbete och schaktmassor

20 03 2019
Elisabeth

Så trevligt och inbjudande!

20 03 2019
Matts Torebring

Visst är det kul att ha ordning och reda för alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: