Vi börjar se slutet

28 02 2019

I dag har vi kommit så långt att byggstaketet kunde plockas ned på Torebrings stora bygge. Visserligen kommer Jonas på måndag med grävmaskinen och sätter L-stöd men det åsamkar ingen fara. Jag minns hur hemskt det var när mamma hade vävstolen inne och jag minns hur skönt det var när den kom ut. Samma kände jag idag när byggstaketet plockades ned.

Det ser inte så stort ut bygget men det innefattar 1 000 m2 nytt höglager, 150 m2 workshop och 150 m2 med sex nya kontor och konferensrum. Trots allt återstår en massa bitar ännu, som skall komma på plats. Nästa vecka monteras innerväggar av glas mellan kontorsrummen, samt el och data kopplas in. Ventilation och frysrum ska trimmas in. Den gamla kyl- & frysen skall demonteras.

Jag hoppas att det händer en kul grej på nya kontoret i morgon. Jag visade det för en person, ”Det var det häftigaste jag sett”, sa han. Jag hoppas kunna visa det i morgon. I annat fall återkommer jag om resa med husbussen någonstans. Vart det blir vet vi inte än.

Vi har kommit så långt att vi bestämt ett slutbesiktningsdatum i nästa månadsskifte. Det är knappt att jag kan tro att det är sant. Då har jag jobbat med bygget i femton månader, utöver mitt vanliga jobb.


Åtgärder

Information

4 responses

28 02 2019
Rolle o Carina

Ja det måste ju kännas skönt att gå i mål då snart framöver!
Likaså tycker nog många det på söndag med 🙂 🙂

Ha det gott o njut/BrasKram

28 02 2019
Matts Torebring

Visst är det skönt att ha målet i sikte hos oss i Aneby eller om det är i Mora.
Sol & Vår kram

28 02 2019
Husisblogg

Vad härligt när allt är färdigt. Men tänk när Matts sätter sig i stolen, begrundar vad han har varit med om i detta bygge och redan då börjar planera för vad som ska ske härnäst..

2 03 2019
Matts Torebring

Du har rätt Husis, det ligger och arbetar redan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: