I kväll är det bara +25

2 08 2018
IMG_4594

Min nya Huskvarna grästrimmer.

Tidigare har jag haft en Stiga 2- takt grästrimmer. Till slut blev jag så trött på den, för att snöret alltid gick av i tid och otid. Före semestern lovade jag att aldrig mera starta den. Första veckan efter semestern köpte jag en ny Huskvarna 2-takts trimmer.

Det har varit skönt att veta, att jag har bra grejer i förrådet. I tre veckor har den stått där oanvänd. Arbetslustan har inte infunnit sig, vid stående temperaturer kring +30 grader. I afton var det bara +25 och då provkörde jag den.

Nu kunde jag ge mig ut på utsidan, av gränsplanteringarna mot skogen. Sly i fingergrovlek klarade denna inte heller, men det tjocka gräset var lätt besegrat.

I morgon kväll åker vi till en för oss ny lite mindre ställplats vid sjön Sommen. Den platsen har vi bara kört förbi tidigare, nu landar vi Concorden där.

 


Åtgärder

Information

8 responses

2 08 2018
husisblogg

Gäller att ha riktiga grejer, min manlige ägare tycker likadant.
Ska bli spännande att se vilken plats HERDEN ska stå på i helgen

2 08 2018
Matts Torebring

Det är bäst att vara hemlighetsfull, så ingen annan kommer före, så vi inte får plats. Det är nära sjön och med badplats.

2 08 2018
Rolle o Carina

Denna sommar har vår Partner 2-takts fått vila länge,p.g.a. torkan!
Den har funkat bra i många år nu,peppar peppar 🙂

Ha det gott till helgen….+23,3 nu kl 21……Kram

2 08 2018
Matts Torebring

Jag har varit väldigt anti Huskvarna, men peppar peppar, de har nog repat sig. Kyl & frys på jobbet är i alla fall helt klockrena. Motorsågen jag köpte har också fungerat bra.
+24 grader varm kram från altan

3 08 2018
Nils-Åke Hansson

Sak bli kul att se var ni hamnar vid Sommen.

3 08 2018
Matts Torebring

Ja det kommer om en stund.

3 08 2018
Marcus

Jag köpte Husqvarnas eltrimmer. Väldigt bra och genomtänkt konstruerad. Justerbar längd så jag slipper böja mig och bli trött i ryggen. Tillräckligt stark och fast det är minsta batteriet räcker det länge nog för mig. Kostade inte ens mycket, 1490 kr i höstas. Känns som jag betalat för en vanlig bensinbil men fått en Tesla.

3 08 2018
Matts Torebring

Vad kul när man är nöjd. Jag tyckte min var kraftfull och förvånansvärt billig, bara 1995:-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: