På Husbilsklubben

23 07 2018

har jag inte varit synlig på flera år…

Skärmavbild 2018-07-23 kl. 19.47.08

När jag under några år var ganska aktiv på Forumet och många gånger, när jag försvarade Kabe Husbilar, fick jag ganska kraftig aggression tillbaka. Då tröttnade jag att skriva till slut. Nu har jag lämnat Kabe Husbilar bakom mig och kanske är det lite spännande att se min come back på forumet.

Jag skriver inte för att sänka någon, men är alla tysta, kommer en produkt aldrig att utvecklas. Jag har levt i min värld och trott att det är bara husbilarna som har problem, men så är inte fallet. Jag fick mig berättat den ena storyn värre än den andra, även om husvagnarna. Nu ska jag hoppa in i forumet lite oftare.

Vi var på håret nära att sluta att åka husbil 😭😭. Nu är det roligt igen 😁😁. Vi har en riktig husbil, med en riktig elcentral, en riktig motor och en riktig växellåda, samt en hel massa annat bra 😎😎.


Åtgärder

Information

8 responses

23 07 2018
husisblogg

Du tillför definitivt något på forumet, trevligt att du är tillbaka där. Hoppas du gillar det nya forumet

23 07 2018
Matts Torebring

Tack Husis & Tack till dina ägare. Jag hoppas att jag kommer att tillföra något i en positiv anda. Jag vill inte vara en gnällspik, även om det kan låta så ibland. Jag vill ju bara förbättra och bygga vidare, som den entreprenör jag är. Kabe måste sätta ned foten nu. Ha det gott på resan!

24 07 2018
Anna / Boihusbil

Jag har aldrig fastnat i forumformatet, så har knappt besökt Husbilsklubbens forum. Jag fortsätter att läsa och kommentera bloggar istället jag, det är mer min melodi.

24 07 2018
Matts Torebring

Jag var ganska aktiv för sju, åtta år sedan. Sedan tröttnade jag på alla kamremsbyte och allmänt gnäll. Nu testar jag igen.

24 07 2018
Lars Permeln

Jag är medlem i Husbilsklubben men har tappat intresset att skriva inlägg, besöker sällan forumet.

24 07 2018
Matts Torebring

Exakt så har det varit för mig också. Nu tänkte jag ge forumet en chans igen.

24 07 2018
Rolle o Carina

Visst kan forumet vara bra ibland,är också medlem i klubben!
Men är inte in så värst mycket,kollar ställplatser o så!

Ha det gott o njut i värmen o Concorden/Kram

24 07 2018
Matts Torebring

Det har gått år utan att jag varit inne. Nu tyckte jag det var kul att skriva, att vi 😋👩 fått det bra igen. Bort från alla bekymmer.
Varma Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: