Kabe Center har gjort det igen

2 02 2017
skarmavbild-2017-02-02-kl-19-38-23

Skärmdump från Kabes hemsida.

Vi fick en liten lätt vagnskada på vår Kabe, på grund av isgatan i Strömstad, när vi var ute i ovädret på nyåret. En vecka senare, fick jag lämna in bilen på årsservice på motorn i Tenhult. Där hämtade Kabe Center i Öggestorp, vår bil samma dag. Bilen hade blivit klar samma vecka, om inte killen som jobbade med vår bil, blivit sjuk några dagar.

Kabe Center Öggestorp, har verkligen utvecklats positivt under det sista året och blivit mycket serviceinriktade. Två- tre gånger har de kontaktat mig och rådgjort under veckan. Saknas en del till bilen, cyklar de ned till fabriken och hämtar. Fantastiskt! Nu är lite små garantifel fixade, vagnskadan är lagad, fukttest är utförd, motorservice, ny olja och filter till motorn. På tisdag väntar Ditec behandling och sedan besiktning. Vilken fin husbil som näste ägare får.

img_0489

Ställplats Vadstena.

I morgon rullar vi ut igen. Det blir ställplats Vadstena denna gången. Vattentanken är fylld. Värmen är påsatt. Kylskåpet är fyllt. Matts Torebring mår bra igen!


Åtgärder

Information

14 responses

2 02 2017
husisblogg

Det är skönt när ägarna hittar bra ställen att kunna lämna bilarna till. Om något händer med mig lämnas jag alltid till samma ställe som ägarna är väldigt nöjda med.

2 02 2017
Matts Torebring

När jag bestämmer mig för husbil, är det första jag tittar på. Hur långt har jag till verkstad? (30 min) Sedan tittar jag på förutsättningarna att lasta, samt planlösning. Stämmer allt detta går jag in i bilen.

2 02 2017
Lennart

Bra service är vi vana vid, viktigt!

Kram

2 02 2017
Matts Torebring

Det betyder allt!
Kram

2 02 2017
Rolle o Carina

Ja där var vi i somras och kollade runt!
Utan bra service stannar Kabe 🙂

Ha det gott……Varm AndersenBrasKram

2 02 2017
Matts Torebring

Bytte du bil också? Jag tror du kommer i en ny bil till våren…
Bras kamin kram Ehn

2 02 2017
JoY

Visst är det kanon med bra service, det har vi också på Caravanhallen.
Ditec behandling, gjorde ni inte det nyligen, hur ofta ska det göras?
Kram

3 02 2017
Matts Torebring

Jag förstår att ni är nöjda med Caravanhallen och ni har också nära dit.. Jag hör bara positivt om dem. Vi brukar göra Ditec behandling en gång per år, eller senast 18 månader mellan varje gång.

2 02 2017
Lars Permeln

Förstår att det är lycka att ha serviceverkstaden på cykelavstånd.

3 02 2017
Matts Torebring

Du har kanske mera tid, att lämna och att hämta, än vad vi har. Då kanske avståndet inte spelar någon roll. Jag kan dessutom samåka med våra servicetekniker, när jag skall hämta och lämna, om jag inte hinner cykla. Bättre kan det inte bli.

3 02 2017
Lena

Toppen, känns bra att lämna över sen!

3 02 2017
Matts Torebring

Allt skall vara i toppskick när jag lämnar en bil, så har jag alltid varit.

3 02 2017
Kors och Tvärs

Skönt att ha en verkstad som fungerar så bra på nära håll. Härligt också för den nya ägaren att få en fin välvårdad bil
Kram

3 02 2017
Matts Torebring

Det har inte alltid varit så bra i Öggestorp. Nu har Kabe tagit över sedan drygt ett år tillbaka. Nu är de varma i kläderna och förstår att service är det viktigaste som finns.
Kram Vadstena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: