Praktiskt tips till husbilen

12 10 2016
img_0398

Birgittas telefon

Först köpte jag denna praktiska mobiltelefon hållare, till vår nya Hyundai. Jag ville inte ha något som jag haft tidigare, fäst i ventilationsgaller. Jag tycker det ser påhängt och skräpigt ut. Det stör ju luftflödet också. Jag blev så nöjd att jag köpte tre styck till husbilen.

img_0397

Min telefon

Telefonen finns i multimediasystemet i husbilen. Jag vill ändå ha min telefon lättillgänglig. Detta blev jag jättennöjd med. Inga skruvar, bara stoppa ned den i mugghållaren och dra åt en låsring.

img_0403

Birgittas GPS

Birgitta har en egen GPS. Hon sitter och tittar efter sina intressepunkter. Dessutom har hon höjd och vikt inmatat i sin. Sedan jämför vi dem med varandra. Vad säger din? till exempel.

Här kan du köpa den  http://www.iphonebutiken.se/macally-car-cup-holder-iphone-5603.html


Åtgärder

Information

20 responses

12 10 2016
husisblogg

Sånt här ”lull-lull” gillar min ena ägare. Det ska se prydligt ut, och jag som hela tiden trott han har varit lite knäpp för han ska ha allt det senaste..😀. Ni hade fått det fint och praktiskt på en gång

12 10 2016
Matts Torebring

Vad roligt att du har en ägare som uppskattar ordning och reda framme i cockpit. Var rädd om din husse.

12 10 2016
Kors och Tvärs

Det var ju fiffiga hållare!
Kram

12 10 2016
Matts Torebring

Mycket praktiskt och utan skruvmejsel.
Kram

12 10 2016
Lennart

Bra tips!

Kram

12 10 2016
Matts Torebring

Visst finns det väl samma mugghållare i Kabe Imperial? Mycket bra pryl.
Kram

12 10 2016
Torbjörn

ser riktigt prydligt ut. Det här kanske skulle skaffa till vår nya husbil.
Skulle även vilja få lite tips om lämplig navigator, vi tog inte Kabes inbyggda variant, eftersom ni också, precis som vi kör mycket både inom landet och söderöver så har du något tips på en bra navigator som håller måttet?
Många hälsningar
Torbjörn

13 10 2016
Matts Torebring

Jag är jättenöjd! Jag vill inte ha lösa telefoner som far omkring. Sedan blev det kanonbra till Birgittas GPS. Ha det gott!

12 10 2016
Rolle o Carina

Perfekt med bra tillbehör i Bobilens cockpit!
Vi kör med Garmins GPS,funkar fint.

Ha det gott o hitta rätt…….HöstKram

13 10 2016
Matts Torebring

Ordning och reda, snyggt och trevligt, det gillar jag.
Kram

12 10 2016
Lars Permelin

Jag tycker inte att det behövs sådana hållare. Telefonen kopplar jag för det mesta in på laddning i husbilen via uttaget till vänster i handskfacket. Via ”Bluetooth” har jag sedan full koll på telefonboken i husbilens multimediaanläggning och när det ringer så svarar och pratar jag handsfree. Samma sak i vår personbil, lägger bara telefonen i mittkonsolens adapt där den laddas och har sedan via bluetooth full kontroll på telefonen via bilens multimediaanläggning. Även tillgång till Spotify den vägen, bättre än så kan det förmodligen inte bli.

13 10 2016
Matts Torebring

Denna gången är jag inte riktigt överens med dig Lars. Har du tänkt på när det ringer i en kvinnas mobiltelefon? Det blir ett fullt handgemäng om var telefonen finns, i handväskan, i handskfacket eller i kläderna. Nu finns den där på en given plats. I bland kommer det ett viktigt sms eller mejl, då är det bra att telefonen finns lättillgänglig och under uppmärksamhet.

Birgittas GPS har tidigare har suttit i en ”Brobit” hållare, i ett ventilationsgaller, som alltid lossnar på dåliga vägar. Nu sitter den fast! Snyggt och prydligt!

Visst kan jag göra som du säger. Men jag vill inte ha lösa saker som far omkring och kanske skramlar.

Du är nöjd på ditt sätt och jag på mitt. Då är vi bådas nöjda! Ha det gott!

13 10 2016
Dessan

Vi har samma som du i vår Carthago. Alltså genom multimediasystemet. Det känns säkrare när man kör. Men alltid kul med småsaker som man hittar till husbilen. Då är man rätt nöjd:-) kram

13 10 2016
Matts Torebring

Ja det är jättebra, men sedan får jag en massa mejl och sms som jag vill ha koll på. Då är det bra att ha den under uppsikt. (Jag mejlar och sms´ar inte när jag kör)
Kram

13 10 2016
JoY

Ser bra ut, själva har vi inga hållare till mobilerna. Vill inte ha något som skakar och kan ramla ner när man kör på snirkliga knaggliga vägar.
Kram

13 10 2016
Matts Torebring

Det var just det jag blev så less på, med hållare i ventilationsgallret. Birgittas GPS lossnade alltid på dåliga vägar. Nu sitter den riktigt fast och jag är jag jättenöjd.
Kram

13 10 2016
Anki

Praktiskt och bra!
Kram

13 10 2016
Matts Torebring

Jag håller med dig Anki. Nu sitter det fast, inget som lossnar och snyggt blev det.
Kram

15 10 2016
Elisabeth

Finns många praktiska lösningar. Bra att få tips!

15 10 2016
Matts Torebring

Detta var riktigt bra, inte minst till Birgittas Navigon. Nu blev det rent, snyggt och stabilt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: