Pionéer multimedia uppdatera

21 04 2016
BRZ_2013_Int_Multimedia

Vår Pioneer Multimedia, standardmonterad i Kabe

Instruktionsboken är jättetjock, hela 200 A4 sidor, FM inställningar krångliga, connecting iPhone är inte självklar, koordinater svåra att ställa in, uppdatering  av kartor svår, dyr och omständig. Om jag inte hade tekniskt begåvade människor till hjälp på jobbet, skulle jag inte själv lösa det.

Usch, nu låter jag som en riktig ”Örebroare”, men så här illa är det. Lite plus måste jag ändå ge. När rätt koordinater är inmatade, så arbetar den sig fram genom hela Europa och är oftast helt felfri.

Jag har gjort uppdatering av kartor en gång tidigare, så denna gången visste jag vart jag skulle vända mig. Trots att kartan jag får nu, inte är speciellt nyframtagen, är den ganska dyr.

GPS

Detta är en faktura kopia på förra uppdateringen.

Om jag någon mer gång i livet byter husbil, kommer jag att välja bort detta system. Jag har läst många inlägg på flera olika forum: ”Vi använder den inte, för att den är så krånglig”. Birgitta har en egen Garmin Truck. Varför är det ofta så här tillkrånglat?


Åtgärder

Information

10 responses

21 04 2016
Rolle o Carina

Låter krångligt,vi kör med en vanlig och bra Garmin! 🙂
Annars använder jag huvudet som gammal Orienterare 🙂

Ha det gott……Varm VårKram

21 04 2016
Matts Torebring

Jag känner mig trygg med god hjälp. Men detta är på tok för krångligt. Orienterat har jag aldrig gjort. Kram

21 04 2016
Kors och Tvärs

Tja, varför ska man göra det enkelt om man kan krångla till det.
Kram

21 04 2016
Matts Torebring

Vissa avfarter från större vägar i Frankrike, kan vara minst sagt snurriga. Men detta är många resor värre. Jag reder inte ut allt helt enkelt, eller så vill jag till slut inte lära mig, för att det är så krångligt. Kram

21 04 2016
nils-åke hansson

Har använt mig av Samsung platan stor skärm på vår resa nu (1100 mil till Portugal) Navigon har fungerat bra.

23 04 2016
Matts Torebring

Det kanske vore något att testa framöver.

22 04 2016
Lennart

Vi använder vår Garmin som vi haft med i många år.
Enklare och gratis uppdatering på livstid!

Kram

23 04 2016
Matts Torebring

Då måste det ju vara något som är fel. Du har en dyr avanserad utrustning, men använder en enkel billig. Kram

22 04 2016
Maggan och Ingemar

Vi använder också Garmin, men jag är inte alltid överens med den. Den väljer så konstiga vägar ibland, vägar som knappt kan kallas väg. Då är det bra att ha en karta till hands och ännu bättre när jag hade min autoroute i datorn. Nu hoppas jag att jag ska få den tillbaka snart…..datorn ska till farbror doktorn för översyn 🙂 Ha de gott!

23 04 2016
Matts Torebring

Vår är klockren om vi har rätt koordinater, men dessa finns inte alltid i alla sammanhang. Jag har lätt för att läsa karta, men inte Birgitta. Jag kör för det mesta, så det blir lite diskussioner ibland. Kram & Må gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: