Påsk i Tandådalen

25 03 2016
IMG_8406

Min Örebrors snödroppar i Adolfsberg Örebro.

Efter att vi sovit gott ”utanför” ställplatsen i Askersund, åkte vi och hälsade på min Örebror med familj, som drabbats av en tuff sjukdom. Som vanligt blev det elva kaffe, med allting extra. Nu kan min bror bara se alla de vackra blommorna han har, men klarar inte att göra någonting. Jag lider så med honom.

IMG_8408

Här står vi på Caravan Club campingen utanför bommarna.

Från Örebro hade vi regn hela vägen upp till Tandådalen. Vi var framme vid halv sex tiden på långfredagskvällen, två dagar före att vi fått den bokade platsen, på Caravan Club campingen. Jag gick in i receptionen med alla ursäkter, jag hade att ta fram. Jag tog fram Caravan tidningen, med mitt eget uppslag och sa: ”Visst ser jag mycket bättre ut i verkligheten än i tidningen”.

Bli inte ledsna på mig, för att jag kommer för tidigt, jag bara frågar på chans? Lugn, lugn, lugn vi löser allt, fick jag till svar. Nu finns i alla fall inte en enda plats ledig. Det finns en elstolpe utanför bommen, där kan du stå två nätter och sedan tar vi in dig. Disk, kök, toa och dusch, är med samma innanför bommen. Jag tog i hand, bockade djupt och tackade för all visad vänlighet. Jag blir så glad av att möta hjälpsamma människor.

IMG_8409

Jag gick upp i en fyra- fem meter hög snödriva till höger om oss och fotade.

Det är massor av snö här uppe och alla liftar och nedfarter är öppna. I morgon skall jag ut och testa backarna. Jag kommer att ta det lugnt i början och känna mig för. På söndag kommer dotter och måg med barnen Oliver och Nelly. De stannar hela veckan, medan Birgitta och jag stannar ett par dagar efter påsk.


Åtgärder

Information

18 responses

25 03 2016
Kenneth Risberg

Härligt med tillmötesgående människor. Det ser verkligen ”knökfullt” ut på bilderna. Jag kommer troligen redan på tisdag men har en plats from onsdag tom lördag. Önskar en trevlig påskhelg!

25 03 2016
Matts Torebring

Ja det det är verkligen fullt. Så roligt när den goda viljan finns. Hade vi inte fått plats, var jag beredd på en parkeringsplats vid någon av backarna. Glad Påsk till er också

25 03 2016
Kors och Tvärs

På en Caravan Camping blir man allra oftast mycket bra bemött – härligt!
Ta det lugnt i backarna
Ha en fortsatt härlig påskhelg
Kram

25 03 2016
Matts Torebring

Jag tror dig, vi kommer att titta efter dem i fortsättningen. Samma sak med Les Castel Campingarna i Frankrike. Kram & Må gott

25 03 2016
Lennart

Trevlig helg med nära o kära!

25 03 2016
Matts Torebring

Tack det samma till er. Kram!

25 03 2016
Ulla & Torgny

Glad påsk från ett soligt Spanien….🐔🐓

25 03 2016
Matts Torebring

Tack det samma till er från ett snörikt Tandådalen. Kram!

25 03 2016
Elisabeth

Så skönt att det ordnade sig! Ha en riktigt bra fortsättning på Påsken!!

26 03 2016
Matts Torebring

Jag blir så glad av att möta serviceinriktade människor.Då blir det en Glad Påsk

26 03 2016
JoY

Glad Påsk i backarna.
Kram JoY

26 03 2016
Matts Torebring

Tack det samma till er. Kram

26 03 2016
Lena & Jan

Kors, vad mycket campare ser ju ut som här i Spanien! Forts GLAD PÅSK på er!

26 03 2016
Matts Torebring

Vill du ha säker plats här, måste du säkert boka ett år i förväg. Glad Påsk!

26 03 2016
Rolle o Carina

Tur att det ordnade sig för er,hjälpsamma människor gillar vi med! 🙂
Vi njuter av Spanska goa ägg och god spansk mat 🙂

Ha det gott o ta det lugnt i Pisten 🙂 Varm PåskaKram

ps. + 28 i skuggan ds.

26 03 2016
Matts Torebring

Vi har haft ett par plusgrader, mycket blåst, lite sol och fina backar. Kram

26 03 2016
imeldabencicImelda

Wow vilken service! Trodde inte så många vintercampade, men där ser man. Ha en fortsatt fin påskhelg!

26 03 2016
Matts Torebring

Visst blir det en extra Glad På, av att möta så goa människor. En Glad Påskhelg till er också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: