Vintercykeln är till salu

27 02 2015
Min vintercykel är till salu

Min vintercykel är till salu på Blocket.

När jag samtalade med min Vårdcentral, Nyhälsan under hösten, poängterade de för mig att promenera, är det bästa man kan göra och man skall göra det varje dag. Nej fy så tråkigt tänkte jag. Ändå gav jag mig ut i elljuspåret samma kväll. Jag vart biten från första stund. Så sedan början av november månad är jag ute och går varje kväll. Under vintern har jag gått en omväg på cirka 40 minuter för att komma hem. Mycket bättre att gå, än en isig bil eller att cykla i fruset snöblask.

Dubb i däcken

Dubb i däcken

I flera vintrar har jag cyklat varje dag och i alla väder. Från minus 24- 25 grader till ren isgata. Jag har aldrig upplevt att det varit halt, trots blankis vissa dagar. Till jobbet har jag uppförsbackar och motvind, så gott som varje dag. Hem har jag utför och medvind. Min sommarcykel har jag kvar och skall börja använda den igen nu.

 

 

 


Åtgärder

Information

8 responses

27 02 2015
Kors och Tvärs

Det är skönt att promenera, både i skogen men även till och från jobbet. Det blir liksom gratis vardagsmotion 🙂
Kvälls-kramen från oss två i Tranås

28 02 2015
Matts Torebring

Du har så rätt Anette. Kram

27 02 2015
Lennart

Jag är inte spekulant!

Har så bra Skeppshult utan dubb!

Kram

28 02 2015
Matts Torebring

Du skulle behöva en el-cykel istället. Kram

28 02 2015
Rolle o Carina

Här har jag sagt det sen länge,BÄSTA motionen!
Jag har blivit bättre genom mitt ”Walkingliv”
Och så bra för Själen med,Fantastiskt Värre 🙂

Ha det gott med nya Livet/Kram

28 02 2015
Matts Torebring

Du har helt rätt Rolle. Vi tar en runda i Smålandsskogarna i sommar när du kommer. Kram & Kuta på & Må gott

28 02 2015
Lars Permelin

Jag kommer att satsa på en elcykel. Tycker att det är för stora risker att cykla vintertid.

28 02 2015
Matts Torebring

Köp inte en utan två om ni kan. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: