Jag får inte min julklapp

20 12 2014
Avslag från Transportstyrelsen

Avslag från Transportstyrelsen

The Lord is my shepherd, I lack nothing.
    He makes me lie down in green pastures,
he leads me beside quiet waters,
     he refreshes my soul. Psalm 23.

Jag har alltid kallat Psalm 23 för Husbilspsalmen. Detta var den skylt jag också ville ha. Men så tyckte inte Transportstyrelsen. Visserligen hade vår dotter sagt, som är advokat, detta får du aldrig igenom pappa. Nu får jag fundera vidare på ett nytt namn. Kanske kan jag lura dem lite i alla fall.


Åtgärder

Information

22 responses

20 12 2014
Lennart

Tråkigt!
Känner jag dig rätt så kommer du igen!

Kram

20 12 2014
Matts Torebring

Ja detta var tråkigt, jag tyckte inte det var stötande. Kram

21 12 2014
Ulla & Torgny

Tråkigt, men du säkert på något…………
Trevlig Advent!

21 12 2014
Matts Torebring

Sådan är byråkratin.
Trevlig helg till Er i södern

21 12 2014
Kors och Tvärs

Meeen!!! Vad trist!!
Kram

21 12 2014
Matts Torebring

Instämmer till fullo, ”Det får inte vara stötande”
Kramar til er där ni inte Bor(så)länge till

21 12 2014
Rolle o Carina

Synd du inte fick din älskade Julklapp du längtat efter !!
Du skulle valt 910QB:N ist,då hade du blivit Nöjd😃😃

Ha en trevlig 4:e Advent/JuleKram

21 12 2014
Matts Torebring

Tankarna snurrar vidare.
Kram & Trevlig helg

21 12 2014
Anki

Trist när drömmar går i kras… men du kommer säkert på något annat bra.
Kram

21 12 2014
Matts Torebring

Ja detta kändes lite visset. Nu får tankarna snurra vidare.
Ha en trevlig helg.

21 12 2014
JoY

Åh nej så trist, har också väntat på att få se den på eran bil. Tror säkert att du kommer på något. Annexet, är redan upptaget som du vet hihi
Kram

21 12 2014
Matts Torebring

Ja kanske & nej, det är inte trist, inget är omöjligt förrän motsatsen är bevisad, är min livsfilosofi. Idag har jag postat en ny ansökan, kanske ännu bättre.
En stor julekram till er.

21 12 2014
Lars Permelin

Bra Matts, ge dig inte. Önskar dig lycka till med den nya ansökan som du förmodligen nu lagt inom gällande ramar. God jul!

21 12 2014
Matts Torebring

Våra myndigheters ramar känns ganska tänjbara ibland. Migrationsverkets personal, till exempel, som bor i lyx och åker lyx, då går det bra. Men som sagt, nu är jag innan för uppsatta gränser. Jag såg att en bil hade ”FÅRMOR” på skylten, så då måste min också funka. Men vi får se. Kram & God Jul.

21 12 2014
Elisabeth

Nu får vi vara nyfikna ytterligare en tid. Kram Elisabeth

22 12 2014
Matts Torebring

Ja faktiskt, och ingen kan nog gissa denna gången heller. Jul kram

21 12 2014
Nils-Åke Hansson

Psalm 23 Herren är min herde! Var den första jag kunde utantill.
Jag tror att du skylt ha en skylt som det ståt nöjd på
Nisse

22 12 2014
Matts Torebring

Vad roligt att du kan den. Jag har somnat många gånger till de orden i husvagn, husbil och långtradare. ”Han låter mig via på gröna ängar, Han för mig till vatten där jag finner ro”. Inget kan stämma in bättre på en husbil.
En julekram

22 12 2014
Deciree

Jag tror på ödet…att detta namnet inte var meningen. Nåt annat väntar på dej. Någon högre kraft hade ett finger med i spelet där 🙂 Det är vad jag tror på. Du ska få se när det rätta husbilsnamnet kommer..då säger du. Vilken tur att vi väntade på det rätta :-)) Trevlig jul på er. Kraam fr Pite :))

22 12 2014
Matts Torebring

Jag har inte släppt spåret riktigt, på min nya ansökan. Min nya tråd kan vara ännu bättre och fyndigare och den var ledig. En julkram

22 12 2014
Helena FREEDOMtravel

Vad trist att du fick avslag! Det var ju en väldigt kul ide! Tack också för kommentarerna på vår blogg! Roligt att ni varit just här på campingen i Zarautz! Förstår att det måste ha varit mödosamt att gå upp med packning i värme… vi tyckte att det var en ganska ansträngande promenad ändå…

22 12 2014
Matts Torebring

Nej det är ingen fara, jag kommer igen. När vi bodde i Zarautz var det folkvandring varje kväll, för att få uppleva solnedgångarna. En julekram till er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: