Älska Mer(a) godis

26 09 2014

 

91076417877

Hur ska jag på tyst på min personvåg, som tjatar hela tiden, ”En i taget”, sa jag till min husläkare. ”Låt bli sockret”, fick jag till svar. Du har inte sett alla pallar med godis, som jag har på lager, sa jag. ”Det skall du inte äta, det ska du sälja”, sa doktorn. Jag brukar oftast lyda goda råd. Så det sista jag gjorde, innan jag gick hem från jobbet idag, tog jag emot en stor order.

170 000 styck godisklubbor och 130 000 Mer brik. Allt skall levereras till 205 olika butiker och delas ut till glada barn, som följer med mamma och pappa och handlar. 32 stora fullastade SJ-EUR pallar med Mer och dessutom många pallar med godisklubbor. Totalt 48 m3 och 32 000 kg.

Det är sådana här dagar som gör det så roligt att jobba. En äldre kund sa till mig för tio- talet år sedan eller ännu mera, ”Jag förstår mig inte på dig Matts, att du är så hungrig” (att sälja). Jag är inte alls hungrig, det är bara så roligt.


Åtgärder

Information

12 responses

26 09 2014
Kors och Tvärs

Oj det var en redig order. Kul! Hoppas det blir tyst på vågen.
Kramar

26 09 2014
Matts Torebring

Ja runt en halv miljon kronor, med bara godis, det är mycket. Ett krafttag mot vågen är värre. Kram

26 09 2014
Ulla & Torgny

Nu kanske vågen tystnar, när den fått så mycket godis………

Trevlig helg!

26 09 2014
Matts Torebring

Jag tror inte det, ett stort ständigt gnagande problem är det. Kram

26 09 2014
JoY

Grattis till den ordern. I mina öron helt enormt mycket godis! Blir väldigt nyfiken på hur hela lagret ser ut när ni har sååå mycket olika saker. Kanske att vi får passa på och göra ett studiebesök vid tillfälle.
Kram och lycka till med vågen, det ordnar sig ska du se.

26 09 2014
Matts Torebring

Tack, för mig, som gått den långa vägen, är det jätteroligt att få dessa stora order. Denna ordern är riktigt stor. Ni är mer än välkomna på besök, när det passar för er. Säg bara till en stund innan. En varm kram

26 09 2014
Rolle o Carina

Ingen dålig order det inte,tur man håller igen 🙂

Ha en fin helg/Kram

26 09 2014
Matts Torebring

Visst blir det mycket godis och dryck för en halv miljon, trots ett bra pris till kund. Jag äter själv inte mycket godis nu för tiden. Svårt att sluta om man väl börjar. En varm kram

27 09 2014
Lennart

Måste kännas bra med sådan order!

Kul när affärerna går lysande. Kan tänka att det är bra tider nu en bit före Jul!

Kram från ” Peking ”!

27 09 2014
Matts Torebring

Ja det var Busroligt. Nu går vi in i en tid då orderna börjar dugga tätt. Kram

27 09 2014
Lasse Permelin

Varje gång när jag ser reklam om att någon har tusentals olika sorters godis till försäljning blir jag lika förfärad och bekymrad. Finns det ingen som kan äga stopp, nu räcker det. Grattis till ordern.

27 09 2014
Matts Torebring

Tack Lars, jag uppskattar att du säger ifrån, på det du inte gillar. Jag kan höra upp att äta godis några månader ibland. När jag faller för frestelsen igen, är det vedervärdigt sött. Ändå vill hjärnan ha mera. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: