Som att redan bo på landet

4 02 2020
Inget cykelväder i kväll

När jag är på bygget på lunchrasten, har inte postbilen kommit än på dagen. Först långt fram på eftermiddagen får vi vår post. Som jag skrivit innan, tycker jag att det är på gränsen för långt, att gå totalt fem km tur och retur efter jobbet, för att hämta posten, som vi har adresserad till bygget.

igår kväll bestämde jag mig för att cykla! Så kom snön idag och utan dubbdäck, ger jag mig inte ut och cyklar på en sommarcykel. Blir det inte mera snö än så här, ska jag minsann inte klaga. Jag har hela bygget under tak. Denna veckan har det inte hänt mycket på bygget.


Åtgärder

Information

4 responses

4 02 2020
Rolle o Carina

Ni har mer snö på sydsvenska höglandet än vi här uppe!
Kom bara lite fjun här på eftermiddan,tur det för mina stigar.
Lika bra att du går ist för att cykla i halkan utan dubbdäck på.

SkogsluffarKramar

4 02 2020
Matts Torebring

Oj, där ser man, inte kunde jag tro, att vi har mera snö än vad ni har.
På landet kramar

4 02 2020
Husisblogg

Även ägarna fick snö igår, som i stort sett är borta idag.
Men oj vad härligt ljust det blev av snön som föll.
Om ett tag, med lite bättre väder går du säkert denna milen med glädje.

4 02 2020
Matts Torebring

Du har det gott Husis, du har tak över huvudet och kan skratta åt oss som måste vara ute.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: