Berömvärda prylar

29 09 2016
img_0278

Jag skickade efter en ny typ av hållare till min mobil.

Inga verktyg, inga små skruvar att tappa bort, inget estetiskt  störande hållare i instrumentpanelen. Bara stoppa i hållaren i en mugghållare i bilen, trycka på en knapp och hållaren justerar själv bredden på telefonen, med eller utan skalskydd.

Jag behöver inte ha en hållare till mobilen. Allt finns i bilen med hela telefonen i multimedia systemet, med knappsats, telefonbok och allt. Men om jag skall ladda min mobil, vill jag inte ha den lös att fara om kring. Detta var fantastiskt bra. Men du måste ha en mugghållare i bilen. Birgitta har sin mobil (någonstans, vet inte var) och det ringer. Hon har en mugghållare till höger i husbilen, nu ska jag köpa en till. Här hittar du den.

http://www.iphonebutiken.se/macally-car-cup-holder-iphone-5603.html

Jag ringde iPhonebutiken för några veckor sedan och frågade, om det fanns bältesväska för min iPhone, som jag kan använda inkl. skalskydd. ”Nej det finns inte”. Jag köpte en ändå. Jag kan ju använda den utan skalskydd, tänkte jag. I dag kom bältesväskan. Det fanns god plats för både telefon och skalskydd.


Åtgärder

Information

10 responses

29 09 2016
Lennart

Bra att ha!
Kram

29 09 2016
Matts Torebring

Detta var ovanligt bra!
Kram

29 09 2016
husisblogg

Finns verkligen väldigt mycket bra att ha till telefonerna, gäller bara att hitta rätt och det verkar du ha gjort.
Trevlig husbilshelg

30 09 2016
Matts Torebring

Ja verkligen, jag skall köpa minst en hållare till.
Ha det gott från Södra Hamnen i Motala

29 09 2016
nils-åke hansson

Har använt en sådan ett tag men så tappade jag den och klackarna gick sönder. Nu får telefonen ligga i ett fack i bilarna. Vill alltid ha telefonen laddad var morgon.

30 09 2016
Matts Torebring

Där ser man, allt kan hända. Jag skall köpa en hållare till.

2 10 2016
Rolle o Carina

Härligt,då är du rustad upp över öronen Matts!

Varm 29+ Kram

2 10 2016
Matts Torebring

Ja visst är jag. Jag skall köpa en hållare till för husbilen.
Kram & Må gott

10 10 2016
Elisabeth

Så praktiskt!

10 10 2016
Matts Torebring

Nu har jag köp tre styck till. Tre styck i husbilen. En till Birgittas telefon, en till min, en till Birgittas Navigator och en till telefon i personbilen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: