Idag ringde Torgny Ekman..

30 01 2013
Vår nya drömbil är snart klar...

Vår nya drömbil är snart klar…

Vi har köpt fem nya husbilar av Torgny Ekman, 72, Östgöta Camping, Mantorp. Igår eftermiddag sålde vi din förra bil, berättade Torgny. Det fanns en bil till, av samma årsmodell och betydligt billigare, men kunden valde din förra bil, på grund av den var så välvårdad. Vår förra Kabe såldes två dagar efter att vi lämnat den. Visst lönar det sig att hålla ordning på sina prylar. Vidare berättade Torgny att din nya bil skall vara klar vilken dag som helst. Från början var vi lovade leverans i mars – april. Senare har det datumet ändrats till vecka 7.

Jag har nog aldrig tidigare så sett fram emot en leverans av en ny bil som just denna gången. Jag gläder mig åt garaget, där vår Honda skall få åka med, alla stora utrymmen och garderober, Qweensbed, en riktig gasolkoffert med ett väl tilltaget utrymme att kunna byta vilken flaska man vill, utan att lyfta ut den ena först, bort med hängande sladdar på utsidan, rätt placerad toatömning, dubbelbädden framtill, en riktigt ombonad förar- och passagerarmiljö, fem års garanti och inte minst automatlådan och den stora motorn. Jag tycker det skall bli såååååå spännande.


Åtgärder

Information

19 responses

30 01 2013
Rolle o Carina

Visst är det härligt att vänta på nåt gott,vi vet för vi var där hösten 2010 !!
Då skrev vi på vår nya ”Matrix” och det var en underbar känsla då Kurt
ringde själv och berätta att den var på gång i mars -11 !!
Vi längtar var o varannan dag på att få ta hem den från vår vintervila !! Men om några månader är vi där och då blir det glatt igen.

Ha det gott o Grattis till en fin bil…..

Kram/Rolle o Carina.

31 01 2013
Matts Torebring

Hej & Tack vänner. Alla gråa, regniga och soliga dagar längtar vi ut. Jag känner mig inte klädd när ställplatsen på tomten är tom. Kram från oss.

31 01 2013
Martin Björkgren

Trevligt att höra att bilarna börjar ta form, vår bil verkar vara lite längre fram i tiden, vi beställde den första dagen på Jönköpingsmässan så den bör väl vara med i ett tidigt skede. Vi har beställt en LGB modell, kanske kommer den i en annan serie, men det kanske finns en möjlighet att den blir klar så vi kan provköra till påsk. Att få leverans tidigare än förutsatts är inte så vanligt, 780 blev några veckor sen, men det var ju den första helintegrerade och Kabe hade det nog lite knepigt att få fram de första ( det var en del lösningar som inte var helt genomtänkt)

31 01 2013
Matts Torebring

Att få en produkt tidigare än utlovat hör minsann inte till vanligheterna. Jag hoppas att de lyckats riktigt bra nu med första serien. Oj vad jag längtar ut nu. Det skall bli så roligt. Hoppas vi möts utefter vägarna någon gång. Kram från oss.

31 01 2013
Anki

Härligt – nu är ni snart på rull igen!
Kram

31 01 2013
Matts Torebring

Ja nu hoppas jag vi ses snart någongång i Småland eller Östergötland. Kram från oss

31 01 2013
Lennart

Jag anar hur ni känner!

Jättespännande att få ge sig ut på första resan snart!
Grattis!

Vi fortsätter att drömma lite till!

Kram

31 01 2013
Matts Torebring

Dröm inte för länge Lennart. Du måste passa på så länge ni är unga.
Kram från oss.

31 01 2013
seniorerspekulerar

Det är bara så underbart. Bara att få sätta sig i bilen och känna lukterna av nytt, är ju väl värd den väntan som ni haft. Förstår att varje dag är en dröm, att gå och tänka på när leveransen skall ske. Det är nästan lika roligt som när ni får den och kan packa in era grejor och köra iväg. Lycka till! Kram 3 M

31 01 2013
Matts Torebring

När vi planerar våra resor med våra bobilar har vi nästan lika roligt som när vi får vrida om startnyckeln och dra iväg. Jag känner mig inte klädd just nu, när ställplatsen på tomten är tom här hemma. Vecka 7 fick vi löfte idag om att få bilen. Kram från oss

31 01 2013
Lars Permelin

Nu är det tydligen nära, spännande. Låter mysigt då du räknar upp alla fördelar. Automatlådan är suverän, hur härlig som helst att köra med, det kan jag verkligen intyga. Väl uppe i lämplig marschfart så är det bara att peta in farthållaren, luta sig tillbaka, styra och kolla på landskapet samt hålla koll på omgivningen i form av trafikanter m.m.

31 01 2013
Matts Torebring

Ja nu är det bara en vecka tio dagar kvar sen ska vi fylla bilen med alla våra prylar. Det ska bli så roligt. Kram från oss.

31 01 2013
Freedomtravel

Åh vad roligt! Spännande! Hoppas man får se bilder sen! 🙂

31 01 2013
Matts Torebring

Ja det är kanonroligt och det kommer nog mycket bilder framöver. Kram från oss.

2 02 2013
Kors och Tvärs

Så jättekul! Och helt suveränt att få leveransen framflyttad – det tillhör inte vanligheterna. Ska bli kul att få höra vad du tycker om bilen när du rullat kring lite med den, gissar att ni blir stormförtjusta i köket – det var ju suveränt! Ha en bra helg Kram

2 02 2013
Matts Torebring

Ja visst kommer vi tillbaka och rapporterar om tester och provkörning. Visst är det märkligt att man köper en så stor bil utan provkörning, men vi litar på leverantören. Jag tror att köket kommer att uppskattas av Birgitta och alla skåp och garderober. Det ska bli så roligt. Ha en trevlig helg du också. Kram.

22 11 2014
santastocking

Idag ringde Torgny Ekman.. | Matts Torebring

16 02 2015
16 02 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: